Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hotar: Okuma yazma oranı arttı

AK Partili Hotar: Okuma yazma oranı arttı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Kütüphaneler Haftası ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu ve "Milletlerin kendilerine özgün kaynaklarının korunmasında, yaşatılmasındaki en değerli mekanlar kütüphanelerdir’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 28.03.2017 - 12:11

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi: 

"Bilginin korunarak gelecek nesillere aktarılmasındaki en etkin hafıza mekanları olarak kütüphaneler her zaman önemli bir yere sahip olmuştur. 

İlk emri 'oku' olan bir inancın mensupları olarak toplumumuzda okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap sevgisini artırmak ve kütüphanelerin gelişmesini sağlayarak daha çok insana daha verimli hizmetler sunmak bizlerin görevidir. AK Parti olarak bizler iktidara geldiğimiz günden bugüne gerek okuma yazma oranındaki artışla, gerekse halk kütüphanelerimizin açılışı ile vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmalarını sağlamaya çalıştık, çalışıyoruz. Milli, manevi ve tarihi değerlerimizi koruyarak, yarınlara aktarma da kütüphanelerimizin varlığını daha çok hissetmeli ve yararlanmalıyız. Biz de AK Parti kütüphanemiz de yirmi bini aşkın kitap ile milletimize hizmet veriyor, kitaplarımız aracılığıyla okuyucularımızla istenilen bilgiyi buluşturuyoruz. Ayrıca 15 Temmuz şehit ve gazilerinin şehadet uğruna olan kahramanlıklarını, yiğitliklerini 15 Temmuz şehitleri anısına köşemiz ile yaşatıyoruz ve yaşatmaya da devam edeceğiz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.