Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan su kesintisi çıkışı: Bu çile İzmirli'ye reva mı'

AK Partili Hızal'dan su kesintisi çıkışı: Bu çile İzmirli'ye reva mı'

İzmir’deki büyük su kesintisi hakkında konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, “Bu çile İzmirli hemşehrilerimize reva m? İş bu raddeye gelene kadar ne yaptınız'” dedi. AK Partili Hızal'dan su kesintisi çıkışı:

  • Ege Postası
  • 23.12.2019 - 09:53

İZSU’nun misyonunu hatırlatan Hızal, “Vatandaşlarımıza su hizmetini etkin, verimli, kaliteli ve sürekli sunma misyonu olan İZSU ne yazık ki yaşanan bu krizde de ne kadar başarısız yönetildiğini gözler önüne serdi. Yıllardır her belediye yönetimi bu iştirake para gönderdi, müdür atadı başka da bir iş yapmadı. Kentin en önemli işletmelerinden olan İZSU, böylesine önemli bir misyon yüklenmişken 2.2 metrelik boru hattı patlayacak dereceye gelene kadar neden bakımını yapmaz'” diye konuştu.

“İZMİRLİ’YE REVA MI'”

Günlerce sürecek bu kesintinin İzmir’de büyük olumsuzluklar yaşatacağını ifade eden Hızal, “Yaşanan bu çile İzmirli hemşehrilerimize reva m? 60 saat boyunca su verilemeyecek kadar büyüyen bir arıza bu raddeye gelinceye kadar ne yaptını? İZSU ve belediye yetkilileri kentte su hizmetinin kesintiye uğramaması için gerekli çalışmaları acilen yapması gerek” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.