Dolar 32,5383
%0.16
Euro 34,9025
%-0.2
Altın 2.437,320
%0.05
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan Soyer'e metro tepkisi: Yoğunluktan haberdar mı'

AK Partili Hızal'dan Soyer'e metro tepkisi: Yoğunluktan haberdar mı'

Koronavirüs salgını sonrasında, İzmir'deki metro sefer saatlerinde yeni düzenlemeye gidildi. Yeni düzenlemeye göre bu sabah metro istasyonlarında ve trenlerde yaşanan yoğunluk tepki çekerken vatandaşların dip dibe yolculuk yaptığı ve sosyal mesafe kuralının hiçe sayıldığı gözlerden kaçmadı. Görüntüler büyük tepki toplarken, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal sosyal medya hesabından duruma sert tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 13.04.2020 - 18:04

EGEPOSTASI- Koronavirüs salgını sonrasında, İzmir'deki metro sefer saatlerinde yeni düzenlemeye gidildi. Bu düzenlemeyle birlikte 06.00-10.00 saatleri arasında 5 dakikada bir yapılan seferler, 10.00-16.00 ile 21.00-00.20 saatleri arasında yarım saatte bir yapılmaya başlandı. Düzenleme sonrası istasyonlarda ve trenlerde yoğunluk yaşanırken görüntüler tepki çekti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal sosyal medya hesabından duruma sert tepki gösterdi.

Hızal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Kriz Belediyeciliği' diyerek insanların duygularını sömürdüğünü ifade ederken, Soyer'e yolcu yoğunluğundan haberdar olup olmadığını sordu'

AK Partili Hızal, " 'Kriz Belediyeciliği' diyerek insanların duygularını sömüren 
Tunç Soyer, şehiriçi ulaşımdaki yolcu yoğunluğundan haberdar mı'
Hükümetin yaptığı her icraatte olumsuz bir yan bulmaya çalışan zihniyet, sorumlu olduğu şehiriçi ulaşımdaki aksamaları göremiyor.

“Kriz Belediyeciliği” anlayışı, vatandaşın isyanını duymayan sözde çok sesli, çok renkli, çok nefesli İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetiminin nefesini mi kest? Yazık, gerçekten çok yazık!" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.