Dolar 32,3240
%0.23
Euro 35,1085
%-0.04
Altın 2.299,790
%0.98
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan Soyer'e BirGün çıkışı!

AK Partili Hızal'dan Soyer'e BirGün çıkışı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ‘İzmir Halkının Hediyesidir’ sloganıyla dağıtılan yardım paketlerinin içinden Birgün gazetesinin de çıkmasına sert tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 06.05.2020 - 14:13

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Tunç Soyer bir bağış programında yaklaşık 25 bin yardım paketi toplanmasının ardından özellikle sosyal güvencesi olmayanlara paketler dağıtılmaya başlandı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ‘ Tunç Başkanımızın armağanı’ olarak dağıtılan paketlerin içinden Birgün gazetesiyle birlikte bir yerel gazete de çıktı.



Bu duruma tepki gösteren Özgür Hızal, Birgün gazetesinin ismini vermeden Tunç Soyer’i sert bir dille eleştirdi ve ‘’Yardım Paketlerinin içinden siyaset çıktı’ yorumunu yaptı. Hızal Soyer’i “Belediye yönetimi, masumane bir yardım yapmak isteyen hemşehrilerimizin onayı alınmadan yardım paketlerine siyasi propaganda yapan bir gazete ekleme işgüzarlığından derhal vazgeçilmelidir!”davetinde de bulundu.

AK Partili Hızal’ın sosyal medya paylaşımı şöyle:


Geçtiğimiz günlerde Halkın Bakkalı’ndan bağışçılar tarafından satın alınarak halka dağıtıldığı söylenen yardım paketlerinin içerisinden siyaset çıktı!

 

7 saatlik yayınla on binlerce paket bağışı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi paketin içerisine siyasi propaganda kanallarından birinin gazetesini ekledi.

 

Halkın Bakkalı projesinin web sitesinde paket detayları var. Tüm paketleri inceledik ancak gazete detayı göremedik. Mesela gazetenin bedeli de paket fiyatına dahil m? Hayırseverlere keseceğiniz faturada gazete detayı olacak mı'

 

Bu yardımları yapan hayırseverlere paket içerisine CHP propagandası yapacak gazeteyi ekleneceği söylendi m? İnsanlar bir derde derman olmak için yardım yapsın, Soyer de siyasi propagandasını paket içerisine eklesin. Bu yapılan işgüzarlıktır ve asla kabul edilemez!

 

Belediye yönetimi, masumane bir yardım yapmak isteyen hemşehrilerimizin onayı alınmadan yardım paketlerine siyasi propaganda yapan bir gazete ekleme işgüzarlığından derhal vazgeçilmelidir!

 

Tunç Soyer, yardım paketlerinin içerisinde evlere siyasi rant sokmanın ne kadar doğru olduğunu oturup bir düşünmesi gerekiyor."

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.