Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan Başkan Soyer'e tepki: Farklı bir şehirde eğlenmekle meşgul

AK Partili Hızal'dan Başkan Soyer'e tepki: Farklı bir şehirde eğlenmekle meşgul

İzmir'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun kenti olumsuz etkilediği sırada İstanbul'da megastar Tarkan'ın konserine giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'dan tepki geldi. AK Partili Hızal'dan Başkan Soyer'e tepki

  • Ege Postası
  • 25.09.2019 - 13:23

EGEPOSTASI- İzmir'de, dün gece boyunca etkili olan sağanak yağış kentte hayatı olumsuz etkiledi. Bir çok ev ve iş yerini su bastı, bazı yollar araç trafiğine kapandı. Vatandaşlar su basması dolayısıyla zor anlar yaşarken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, İstanbul Harbiye'de ünlü sanatçı Tarkan'ın konserinde olması AK Parti cephesi tarafından tepkiyle karşılandı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Başkan Soyer'e çağrıda bulunarak,  "Uyarılara rağmen önlem almama huyundan yeni dönemde vazgeçmesini temenni ediyoruz" dedi.

AK Partili Hızal, sosyal medyadan şu paylaşımları yaptı; 

"Dün akşam şehrimizde yaşanan su baskınları ve sel olaylarında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Yıllardır her fırsatta dile getirdiğimiz altyapı eksikliğinin sonuçlarını bir kez daha yaşamış olmaktan üzüntü duyuyoruz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uyarılara rağmen önlem almama huyundan yeni dönemde vazgeçmesini temenni ediyoruz.

Şehrin belediye başkanının orman yangınında olduğu gibi bu olayda da İzmirli hemşehrilerimizin yanında olmak yerine farklı bir şehirde eğlenmekle meşgul olmasını doğru bulmuyoruz.

Umuyoruz ki en kısa sürede hemşehrilerimizin dertleriyle hemhal olmak konusunda bir irade gösterir. Şehrimize ve hemşehrilerimize tekrar geçmiş olsun..." 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.