Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan Başkan Soyer'e 'korona' eleştirileri

AK Partili Hızal'dan Başkan Soyer'e 'korona' eleştirileri

Tunç Soyer’in ‘kriz belediyeciliği’ anlayışını eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, “Her cümlesinin içine sıkıştırdığı ‘kriz belediyeciliği’ anlayışı yanlış hamlelerinden dolayı şehirde gerçekten kriz yaratırken kendi tanıtımı için fırsata dönüştü” dedi.

  • Ege Postası
  • 05.04.2020 - 15:13

zmir'in korona virüsten en çok etkilenen ikinci şehir olduğuna dikkat çeken Hızal, “Böyle önemli bir durumda İzmir’in büyükşehir belediye başkanı hala kendi tanıtımının peşinde koşuyor. Televizyonda ‘sokağa çıkmak yasaklansın’ şovu yapmakla, sosyal medyadan ‘lütfen sosyal mesafeyi koruyalım’ demekle olmuyor. Böyle zor bir zamanda bile kendi menfaatine göre hareket eden bir belediye başkanı kalan görev süresince İzmir’e toplamda ne kadar hizmet edecek merak ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“SOSYAL MESAFEYİ HİÇE SAYIYOR”

Bir sosyal medya hesabından yayınlanan video içeriğine de dikkat çeken Hızal, “Fuar hollerinden birinde yardım paketleri hazırlanırken personelle tek tek selfie çekilen Soyer, sosyal mesafeyi hiçe sayıyor ve hem kendini hem de personeli zora sokuyor. Sosyal medya hesaplarından birçok uyarıda bulunan belediye başkanı bu uyarıların ne kadarına riayet ediyo? Milletine hizmet etmenin, sosyal mesafeyi hiçe sayarak selfie çekilmekle, insanlara şirin görünmek için sorumsuzca davranmakla ilgili olmadığını umarım çok geç olmadan anlar” dedi.

“KRİZ BELEDİYECİLİĞİ ŞEHİRDE KRİZ YARATTI”

“ŞEHİR İÇİN KRİZ, KENDİ TANITIMI İÇİN FIRSAT”

Toplu taşıma araçlarında maske dağıtımında gecikme yaşanmasıyla ilgili de eleştirilerde bulunan Hızal, “Birçok belediye toplu taşımada maskesiz binişlerin yasaklanmasının ardından maske dağıttığı halde İzmir Büyükşehir Belediyesi hala bunu hayata geçiremedi. Elinde maskesi olmayan İzmirli hemşehrilerimiz belediyenin keyfi gelene kadar işine gidemesin m? Acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere dışarıya çıkmasın m? Her zaman olduğu gibi Tunç Soyer yine Türkiye’nin gerisinden geliyor. Her cümlesinin içine sıkıştırdığı ‘kriz belediyeciliği’ anlayışı yanlış hamlelerinden dolayı şehirde gerçekten kriz yaratırken kendi tanıtımı için fırsata dönüştü” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.