Dolar 32,5562
%0.25
Euro 34,7427
%0.03
Altın 2.487,280
%0.11
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Günaydın'dan Büyükşehir'e maske çıkışı: Bunlar Torbalı'yı gözden çıkarmışlar

AK Partili Günaydın'dan Büyükşehir'e maske çıkışı: Bunlar Torbalı'yı gözden çıkarmışlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi bayrama kadar ilçe belediyelerine 140 bin adet maske göndereceğini açıklamasının ardından AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın'dan tepki geldi. Günaydın, "İzmir Büyükşehir Belediyesi, nüfusu 200 bine dayanan Torbalı'mıza 2 bin 630 adet maske gönderiyor. Yazıyla yazalım, iki bin altı yüz otuz! Siz Torbalılı hemşehrilerimin aklıyla alay mı ediyorsunuz! Sadece AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı olarak, bu süreçte biz 25 bin maske dağıttık." dedi.

  • Ege Postası
  • 20.05.2020 - 15:27

EGEPOSTASI- İzmir'de İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun il genelinde ve 30 ilçede bazı alanlarda maske kullanımını zorunlu hale getirmesi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi, bayrama kadar yurttaşlara dağıtılmak üzere 30 ilçe belediyesine 140 bin maske göndereceğini açıkladı.

Buna göre; Büyükşehir Belediyesi her birine 10 bin olmak üzere Karabağlar, Buca, Konak, Karşıyaka, Bornova, Bayraklı belediyelerine toplam 60 bin, her birine 7 bin 500 olmak üzere Çiğli ve Gaziemir belediyesine toplam 15 bin, her birine 5 bin olmak üzere Narlıdere,  Balçova,  Güzelbahçe belediyelerine 15 bin maske gönderecek. Merkez dışındaki 19 ilçe belediyesine de toplam 50 bin maske ulaştıracak. İlçe belediyeleri ise maskeleri pazarlarda ve yurttaşların yoğun olduğu yerlerde dağıtacak.

Büyükşehir Belediyesi maske dağıtımında ağırlığı merkez ilçelere vermesine yönelik ilk tepki AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın'dan geldi.

Günaydın yaptığı yazılı açıklamayla Torbalı'ya 2 bin 600 maske düştüğünü ifade ederken, Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi.

Günaydın, "İzmir Büyükşehir Belediyesi, nüfusu 200 bine dayanan Torbalı'mıza 2 bin 630 adet maske gönderiyor. Yazıyla yazalım, iki bin altı yüz otuz! Siz Torbalılı hemşehrilerimin aklıyla alay mı ediyorsunuz! Sadece AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı olarak, bu süreçte biz 25 bin maske dağıttık." dedi.

TORBALI SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Günaydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçe belediyesine 140 bin maske gönderecekmiş. Merak edip bir baktım, Torbalı'ya kaç maske düşüyor diye. Bunların büyük bölümünü merkez ilçelere vereceklerini açıklamışlar. Merkez dışındaki 19 ilçe belediyesine de toplam 50 bin maske göndereceklerini ifade ediyorlar. Buna göre, merkez dışı ilçe olarak tabir ettikleri Torbalı'ya düşen maske sayısı 2 bin 630 adet. 

Evet, yanlış duymadınız. İzmir Büyükşehir Belediyesi, nüfusu 200 bine dayanan Torbalı'mıza 2 bin 630 adet maske gönderiyor.  Yazıyla yazalım, iki bin altı yüz otuz!

Siz Torbalılı hemşehrilerimin aklıyla alay mı ediyorsunuz! Sadece AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı olarak, bu süreçte biz 25 bin maske dağıttık. Maske kullanımının zorunlu olmasıyla birlikte de, 25 bin adet daha maske dağıtmak için hemen gerekli siparişlerimizi verdik. Bayramdan sonra, isteyen her vatandaşımız ilçe binamıza gelerek ücretsiz maskesini alabilecek. 

Torbalı'nın Belediye Başkanı ortalarda yok, İzmir Büyükşehir Belediyesi de Torbalı'yı yok sayıyor, anlaşılan bunlar Torbalı'yı gözden çıkarmışlar. 

Ben buradan zorda kalan, darda olan, bir sıkıntısı bulunan, maske veya başka herhangi bir şeye ihtiyacı olan tüm hemşehrilerime seslenmek istiyorum. Yalnız değilsiniz. Bir telefon kadar yakınınızdayız. Ne talebiniz varsa bize ulaşabilirsiniz. Biz bize yeteriz, bu süreci birbirimize kenetlenerek aşacağız. 

Hiç kimse şunu unutmasın; Torbalı sahipsiz değildir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.