Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7372
%0.01
Altın 2.498,100
%0.55
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Gençlerden üniversitelilere özel WhatsApp hattı

AK Partili Gençlerden üniversitelilere özel WhatsApp hattı

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Kampüse Hoş geldin programı kapsamında üniversitelerde kurdukları stantlar aracılığıyla İzmir’de eğitime yeni başlayan bine yakın öğrenciye ulaştıklarını belirterek, öğrencilerin her sorunun çözümü için ellerinden geleni yaptıklarını, yıl boyunca iletişimde kalmak, gençlerin ihtiyaç ve sorunlarına anında ve hızlı çözüm sağlamak için de ‘WhatsApp iletişim hattı’ kurduklarını açıkladı. AK Partili Gençlerden üniversiteli atağı

  • Ege Postası
  • 13.11.2017 - 11:06

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Kampüse Hoş geldin programları kapsamında İzmir’deki üniversitelerde stantlar kurup bine yakın yeni üniversiteliye ulaştı.

Tüm Türkiye’deki veri tabanı üzerinden sisteme giriş yapıp kendilerine gelen telefon numaraları üzerinden de gençlere ulaştıklarını belirten AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, öğrencilerin başta yurt ve öğrenci evi gibi barınma ile burs sorunları olmak üzere her ihtiyaçları için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

ÜNİVERSİTELİLERE ÖZEL WHATSAPP HATTI

Bir kereye mahsus değil tüm eğitim dönemi boyunca yardımcı ve destek olmak amacıyla Özel WhatsApp İletişim Hattı kurduklarını da açıklayan Başkan Adil Yüksel, hattın yıl boyu açık olacağını ve üniversiteli gençlerin en küçük sorunlarında dahi bu hat üzerinden kendilerine kolayca ulaşabilmelerini sağlamak istediklerini dile getirdi:

“Öğrenci arkadaşlarımıza sadece geldiklerinde değil tüm eğitim yılı boyunca yardımcı olmak için özel bir WhatsApp iletişim hattı kurduk. Bunun sosyal medya hesaplarımızdan duyurusunu da yaptık. Gören arkadaşlarımız oradan direkt bizim üniversite teşkilatımızdan ekibimize ulaşıp ne dertleri varsa iletiyorlar. Bu hat bundan sonra da hep aktif kalacak. Böylece her an bize ulaşabilecekler.”

VERİ TABANIMIZ VAR, BİZE TELEFON NUMARALARI GELİYOR VE ARIYORUZ

Farklı kentlerde oturup üniversite sınavını kazandıkları için İzmir’e gelen bine yakın üniversiteliye ulaştıklarını dile getiren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yüksel, “Üniversitelerde çalışmamız devam ediyor. Kampüse hoş geldin programı var. Stantlar kuruldu kampüslerin önünde. Tüm üniversitelerde. Tüm Türkiye’de veri tabanımız var, sisteme girişler yapılıyor, bize telefon numaraları geliyor, arkadaşlar arıyoruz burada bir ihtiyaçları varsa yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

BURS İÇİN TANIDIĞIMIZ İŞ ADAMLARINA YÖNLENDİRİYORUZ

“Bin öğrenciye ulaştık stantlar aracılığıyla şu ana kadar. Ben de İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesinde (DEÜ) okudum. DEÜ’den mezunum. Benim de arkadaşlarımızın da üniversite eğitimi sırasında pek çok sıkıntısı oldu. Bunları biliyoruz. Benzer sıkıntıları yaşamamaları için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yönlendirme konusunda seminer ve eğitimlerle de desteklemek istiyoruz. Onunla ilgili çalışmamız da var. Yurt olsun, öğrenci evi olsun herhangi  problemlerinin çözümünde hazırız” diyen AK Gençlik Başkanı Adil Yüksel , öğrencilerin burs ihtiyaçları için ise kendilerine başvuran iş adamlarını devreye soktuklarını kaydetti:

“Burs konusunda direkt yardımcı olamıyoruz bütçemiz olmadığı için. Ama çevremizde burs vermek isteyen iş adamları var tanıdığımız. O ihtiyaçta olanları yönlendiriyoruz bu iş adamlarına.”

TÜRGEV, TÜGVA, İMH GİBİ STK’LARIN YURTLARINA YÖNLENDİRİYORUZ

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı yurtların yetersiz kalması sorunuyla sık sık karşılaştıklarını, bu sorunu çözmek için de TÜRGEV, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) gibi çeşitli sivil toplum kurumlarının yurtlarına yönlendirme yaptıklarını aktararak, şu bilgileri verdi:

“Yurtlar konusunda KYK yetersiz. KYK’da sıkıntı var. Tek başına bu işe yetişemiyor. Biz burada İzmir’e gelip yurt sıkıntısı olan arkadaşları sivil toplum kuruluşlarının yurtlarına yönlendiriyoruz. TÜRGEV’in var, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) gibi çeşitli stk’ların barınma evlerine yönlendirme yapıyoruz. Ulaşmaları konusunda arkadaşlarımıza yönlendirme yapıyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.