Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili gençlerden ‘Komşuluk Seferberliği’

AK Partili gençlerden ‘Komşuluk Seferberliği’

Coronavirüsle mücadele kapsamında, “65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan tüm yaş grubundaki kişilere sokağa çıkma yasağı” ilan edilmesinden sonra, AK Parti Gençlik Kolları ‘Komşuluk Seferberliği’ başlattı. Bu kapsamda, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları da diğer illerde olduğu gibi kolları sıvayarak, risk altında olan, sokağa çıkamayan 65 yaş üzeri yaşlılara el uzatmaya başladı.

  • Ege Postası
  • 23.03.2020 - 17:10

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi’nin Türkiye’yi de etkilediğini hatırlatan AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, ‘’Özellikle yaşlılarımızı daha fazla etkileyen salgın, hepimizi bir kez daha hem kendi açımızdan hem de yaşlılarımız bakımından daha sıkı tedbirler almaya itti’’ dedi. Bu zor süreçte AK Gençlik olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirten İnan, ‘’Gençlik Kolları teşkilatlarımızın, ihtiyaç halinde dışarı çıktıklarında binalarındaki, sokaklarındaki ve mahallelerindeki büyüklerinin market alışverişi ve acil ihtiyaçlarının teminine yardımcı olmalarını istiyoruz. Bu süreçte İzmir’in en büyük gençlik yapısı AK Gençlik'e çok büyük işler düşüyor. Amcalarımızın ve teyzelerimizin günlük yiyecek, içecek ve alışveriş ihtiyaçlarını adreslerine getirebilir, kullandıkları ilaç ve sağlık destek ürünlerini eczanelerden temin edebiliriz.” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devletin önlemleri aldığını belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, ‘’Biz gençler de bu zor süreçte, üzerimize düşen görevi layıkıyla yaparak, devletimizin ve milletimizin yanında yer alacağız’’ dedi.

‘’YAŞLILARIMIZIN İHTİYAÇLARINA KULAK VERMELİYİZ’’

Gençlerin büyüklerle temaslarında gereken hijyen kurallarına uymaları gerektiğini ifade eden İnan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘’Kendi aldığımız hijyenik önlemler ile birlikte yaşlılarımızdan gelecek talepleri yerine getirerek ihtiyaçlarına kulak vermeliyiz. Unutmayalım ki komşularımızın üzerimizde ‘hakkı’ var. Bireysel olarak oluşturacağımız komşu seferberliği ile tüm gençlerimizi, büyüklerimize destek olmaya davet ediyorum.’’ Evlerinden çıkamayacak 65 yaş üstü vatandaşlardan, güvenlik gerekçesiyle kamu kurum ve kuruluşlarının paylaştığı numaralar dışında bir yere başvurmamalarını isteyen İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, bu çalışmanın vatandaşlık görevi olduğunu vurgulayarak, virüsle mücadeleyi Türkiye olarak başaracaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.