Dolar 32,5020
%0.28
Euro 34,6037
%0.32
Altın 2.499,640
%0.66
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili gençler yeni yılda teyakkuzda kaldı

AK Partili gençler yeni yılda teyakkuzda kaldı

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel ve AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin de katıldığı programda ev ziyaretlerinin yanı sıra hastaneler ve karakollar ile polis kontrol noktaları da tek tek gezildi. Başkan Yüksel, “Geçen yıl da aynı programı yapmıştık. Eğlenmek yerine doktorlar, sağlık çalışanları, güvenlik güçleri ve İzmirlilerimizi ziyaret etmeyi daha uygun bulduk. Onları yalnız bırakmak istemedik” dedi. AK Partili gençler yeni yılda teyakkuzda kaldı

  • Ege Postası
  • 02.01.2018 - 11:26

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, yeni yıl gecesi İzmir’in tüm ilçelerinde ev, hastane, karakol ziyaretlerini içeren kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Programın Çiğli bölümüne AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de katıldı.

Buca İlçe Teşkilat üyeleriyle birlikte ev ziyaretine katılan Başkan Adil Yüksel, yeni yıl dileklerini ev sahiplerine iletip bir süre sohbet etti. Buca, Torbalı, Ödemiş, Çiğli, Gaziemir, Menderes, Urla, Bergama, Narlıdere, Konak, Balçova, Bornova, Menderes, Beydağ, Karabağlar ilçe teşkilatlarının tüm üyeleri, gece yarısı öncesi ve sonrasında karakollar, hastaneleri ziyaret etti.

Karakollarda gece mesaisine kalan emniyet güçlerine teşekkür eden ve birlikte olan AK Gençlik teşkilat üyeleri, hastanelerde de çocuk, genç, yaşlı tüm hastaları ziyaret ederek, şifa dileklerini iletti. Ev ziyaretlerinde de ev sakinleriyle birlikte olan çay-kahve içip onlarla ziyaret eden AK Gençlik üyeleri, gençler ve çocuklarla özel olarak ilgilendi.

KEREM ALİ SÜREKLİ DE KATILDI

Programın Çiğli bölümüne AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de katıldı. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel ve Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Çiğli Devlet Hastanesi Acil Servis ve yatan hasta bölümlerini gezen, doktor ve sağlık çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar dileyip, hastalarla bir süre sohbet edip geçmiş olsun temennisinde bulundu.

30 İLÇE  TEŞKİLATIMIZ TAM KADRO KATILDI

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, 30 ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerinin tamamının yılbaşı programına tam kadro katıldığını belirterek, partilerinin İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin de kendilerine eşlik ettiğini söyledi.

YILBAŞI GECESİ ONLARI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİK

Başkan Yüksel, “Geçen yıl da aynı programı yapmıştık. Özellikle ailelerimizi, sağlık çalışanlarını, güvenlik güçlerini yalnız bırakmak istemedik. Biz eğlenmenin aksine onların yanında olmak istedik. 30 ilçeyi kapsayan bir organizasyon gerçekleştirdik. İlçelerimizin bir kısmında ev ziyaretleri yapıldı. Hastanelerin acil servislerine gittik. Polis kontrol noktaları ve karakolları ziyaret ettik. Çiğli programımıza vekilimiz Kerem Ali Sürekli de katıldı. O akşam ev ziyaretleri yaptık, ardından Çiğli Devlet Hastanesi’nde hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunduk” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.