Dolar 32,3479
%0.3
Euro 35,1166
%-0.01
Altın 2.310,380
%1.44
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili gençler münazarada

AK Partili gençler münazarada

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Karşıyaka ve Bornova teşkilatlarını münazarada buluşturdu. İl Başkanlığı’nda düzenlenen münazarada gençler hükümet ve muhalefet kanatlarını temsil etti.

  • Ege Postası
  • 05.08.2019 - 15:41

"Sosyal medya ve dijital yayın organlarının devlet tarafından denetlenmesi" üzerine il gençlik kolları başkanlığınca düzenlenen program, karşılıklı tartışma üzerine devam etti.

Gençlerin "denetlenmesi" veya "serbest bırakılması" konusunda argümanlar ürettiği, fikirlerini jüriye sunduğu tartışmanın kazananı Karşıyaka grubu oldu.

“İNTERNET YAYIN ORGANLARININ DENETİMİNİ ELE ALDIK”

Program sonunda konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan şunları söyledi:

"AK Parti fikirlerin ve özgürlüklerin partisidir. 17 yıllık AK Parti iktidarında gençler meydanlarda, kafelerde ve internet gibi ortamlarda, sosyal medya mecralarında fikirlerini medeni bir şekilde dile getirme imkanı bulmuştur. Bizler de bugün internet yayın organlarının denetimini ele aldık, konuştuk. Gençler, yaşadıkları ülkedeki gelişmeleri takip etmeli ve değerlendirmeli diye düşünüyorum. Münazaralarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. İzmir'in tüm ilçelerini kapsayacak bir çalışmanın içerisindeyiz ve bugün ilk adımını attık. Münazaramız, Eylül ayı itibariyle haftalık olarak devam edecek." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.