Dolar 32,5734
%0.1
Euro 35,0284
%0.57
Altın 2.435,370
%0.5
Bist-100 9.764,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili eski yöneticiden ahde vefa sitemi

AK Partili eski yöneticiden ahde vefa sitemi

AK Parti Karabağlar İlçe eski Başkanı Kadir Uçar, annesini kaybetmesinin ardından partili yönetici ve milletvekillerinin taziye için kendisini telefonla dahi aramamasına sosyal medya hesabından yazdığı bir yazıyla sitem etti. AK Partili eski yöneticiden ahde vefa sitemi

  • Ege Postası
  • 23.10.2017 - 11:27

EGEPOSTASI- Hem kendisinin hem de eşinin sadece Karabağlar’da değil Balçova ve Konak’ta partilerinin ana ve üst kademelerinde görevlerde bulunduğunu belirten Kadir Uçar, taziye için aranmamasını, annesinin cenazesine gelinmemesinin kendisini çok üzdüğünü dile getirdi.

İLLA BİZİM Mİ ÖLMEMİZ GEREKİYOR TAZİYEYE GELİNMESİ İÇİN

Uçar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı o paylaşım şu şekilde;

“Ahde vefa, ah dedi vefa…

Bu bir sitemdir;

İzmir’de 2003 yılından bugüne Balçova ve Konak'ta İlçe Başkan Yardımcılığı, Karabağlar’da İlçe Başkanlığı, İl SKM Başkan Yardımcılığı yapmış, her görevini layıkıyla yapmaya gayret gösteren bir kardeşinizim. Eşim de Ali Aşlık döneminden başlamak üzere Bülent Delican dahil ana kademede beş dönem İl Yöneticiliği yaptı. Geçtiğimiz ayın 16'sında validem Hakkın Rahmeti’ne kavuştu. Cenazemizi memleketimiz olan Kütahya'da defnettik. Birkaç milletvekilimiz, ilçe başkanımız, teşkilat mensubu arkadaşımız telefonla taziyede bulundu. Usuldendir ve teşkilatın başıdır diye il başkanımıza bizzat haber vermeme rağmen şu ana kadar ne aradı, ne sordu. Hiç bir il yöneticisi, milletvekili, belediye başkanı da taziyeye dahi gelmedi. Oysa ki beraber yürümüştük bir çok zaman. Sade bir vatandaşın veya üyemizin dahi taziyesine giderken il ve ilçe başkanımızın, İzmir vekillerimizin taziyeye gelmemesine içerledim. Malum, insan sevdiğinden umarmış. Ben eski bir ilçe başkanıyım ve annem vefat etti, eşim de eski bir il yöneticisi, kayınvalidesini kaybetti.

İlla bizim mi ölmemiz gerekiyor taziyeye gelinmesi için. Bu durumda dahi benim ve eşimin ne duruşunda, ne oyunun renginde, AK Parti sevdasında, Reisimizin yolunda gidişattan gram değişiklik yoktur, olamaz. Bunları sizlere dava arkadaşlarım olarak beni bilenlere aktarmak istedim. Siz de bizim değerlerimizi bilin istedim... Çok şey mi istedi? Selam ve dua ile..”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.