Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Doğan: İZSU ayakta uyuyor!

AK Partili Doğan: İZSU ayakta uyuyor!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir’de üç gün süren yağışların ardından kentin dört bir yanında yaşanan çileyi gündeme taşıdı. AK Partili Doğan'dan Büyükşehir'e 'sağanak' çıkışı:

  • Ege Postası
  • 22.01.2017 - 10:42

“Bu çile ne zaman son bulacak'” diyerek Aziz Kocaoğlu’na seslenen Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, “Yine yağmur yağdı, kentimizi sel aldı. Evini ve iş yerini su basan İzmirliler ayağa kalktı ama İZSU ayakta uyuyor. Vatandaşlarımız İZSU’nun bu başarısız hizmetlerine ve kalitesiz belediyecilik anlayışını istemiyor!” şeklinde açıklamada bulundu.

30 yıldır bu kente hizmet veren koskoca İZSU kentimize layık olduğu hizmeti artık versin” diyen AK Partili Doğan, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Sayın Kocaoğlu sayenizde bütün İzmir mağdur oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU Genel Müdürlüğü’nün başarısızlığı kentimizde üç gün süren yoğun yağışlarla birlikte İzmir’i felç etmiş, vatandaşlarımızı zorda bırakmıştır. Bir kez daha görülmektedir ki, bu kentteki su ve kanal altyapısı basit bir yağmuru bile kaldıramamakta, her seferinde aynı sıkıntılar yaşanmaktadır. Türkiye’nin üçüncü büyük kenti adeta üçüncü dünya ülkelerini aratmayan görüntülere sahne olmuştur.”

İZMİR AYAĞA KALKTI!

İzmir’in bir kez daha sağanak yağmura teslim olduğunun altını çizen ve yaşanan mağduriyetin ne zaman son bulacağını soran AK Parti Grup Başkanvekili Doğan, “Vatandaşlarımız bu rezilliği daha ne kadar çekece? Siz makam koltuklarınızdan çıkmadan ve makam aracınızdan inmeden, bütün İzmir ayağa kalktı. İzmirliler Büyükşehir Belediyesi’nin çektirdiği eziyete, kalitesiz hizmete, laf üreten ama hizmet üretmeyen yönetim anlayışına, yüksek kredi notlarıyla kandırılmaya, günü kurtarmaya dayalı belediyeciliği artık istemiyor!” şeklinde konuştu.

İZSU AYAKTA UYUYOR!

Doğan son olarak “Belediye vergi alıyor ama hizmet üretmiyor” diyerek Aziz Kocaoğlu’na seslendi ve sözlerine şöyle son verdi: “Sekiz yıldır yenilenecek denilen Kemeraltı’nın geldiği hale bir bakın… Evet, Sayın Kocaoğlu, bütün İzmir ayakta... Tarihi Kemeraltı Çarşısı sular altında. Halkapınar ve Çınarlı yine göl oldu, altgeçitler yine battı. Vatandaşlarımızın evlerini ve işyerlerini sular bastı. Kentin dört bir yanı yağmura teslim oldu. Sokaklarda vatandaşlar çile çekiyor… Bu kentte yağmurdan sonra yollar göçüyor. Her yağmurda yaşanan onca çileye karşın İZSU gerekli altyapı çalışmalarını yerine getirmiyor. Ama vatandaşlarımız ellerinde kovalarla işyerlerinden su tahliye etmeye devam ediyor…. Bütün İzmir ayakta, su baskınlarına karşı topyekûn mücadele ediyor, ama bütün bunlara rağmen İZSU ayakta uyuyor…”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.