Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Demirezen’e CHP’li Aydilek’ten fotoğraflı yanıt!

AK Partili Demirezen’e CHP’li Aydilek’ten fotoğraflı yanıt!

Bayındır Belediye Başkanı AK Partili Uğur Demirezen’in İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden koronavirüse karşı birçok şey talep ettik. Belediyemize hiçbir şey gelmedi” iddialarına CHP Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek’ten fotoğraflı yanıt geldi.

  • Ege Postası
  • 20.04.2020 - 13:44

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - Bayındır Belediye Başkanı AK Partili Uğur Demirezen’in, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayındır’a ayrımcılık yaptığını, ilçeye yeteri kadar destek vermediği iddialarına CHP’li Behzat Aydilek’ten sert tepki geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin, Bayındır Yerel Hizmetler Müdürlüğü’ne her gün düzenli olarak yardımda bulunduğunu ve bizzat dağıtım yaptığını belirten CHP’li Aydilek, AK Partili Bayındır Belediyesi’ni belirterek “Bunlar hiçbir şey yapmıyorlar. Hiçbir şey yapmadıkları için bize saldırıyorlar. İki ayrı koldan Bayındır’a yardım ediyoruz. Hani Ensaf Vakfı nerede, Kızılay nerede, TÜRGEV nered? 40 bin maske dağıttık diyorlar. 400 tane dağıtmadılar” ifadeleriyle sert yanıt verdi.

‘HANİ ENSAR VAKFI NEREDE'’

AK Partili Uğur Demirezen’in "Büyükşehir hiçbir şey yapmadı. Taleplerimiz karşılanmadı" iddialarına fotoğraflarla yanıt veren CHP Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek, “Tunç Soyer Bayındır Yerel Hizmetler Müdürlüğü’ne durmadan yardım gönderiyor. Yerel Hizmetler Müdürlüğü ve Büyükşehir’in elemanları da durmadan dağıtıyorlar. Bunlar hiçbir şey yapmıyorlar. Hiçbir şey yapmadıkları için bize saldırıyorlar. Bayındır'da sadece biz bin koliye yakın bağış topladık ve tek tek ellerimizle dağıttık. İki ayrı koldan Bayındır’a yardım ediyoruz. Hani Ensar Vakfı nerede, Kızılay nerede, TÜRGEV nered? 40 bin maske dağıttık diyorlar. 400 tane dağıtmadılar. Naylondan maskeye benzemeyen bir şey var üzerinde Uğur Demirezen yazıyor,  kendi elemanları ağızlarında onlarla gezdiler. Reklam yaptılar yani” dedi.

‘5 YEREL BAKKALA ANLAŞTIK’

CHP olarak Bayındır’da yardım kampanyasına sürekli olarak devam ettiklerini açıklayan Aydilek “Köylerimize de gidiyoruz. İlçe merkezimizde de yardımlarımızı sürdürüyoruz. İmece usulüne yakın bir uygulama başlattık. 5 yerel bakkalımızla anlaştık. O bakkaların etrafındaki yardıma ihtiyacı olan aileleri öğreniyoruz. Yardım yapmak isteyen arkadaşlarımıza telefon açıyoruz. Sen şu bakkala şu kadar para bırak. Sen bu bakkala şu kadar para bırak diyoruz. Bakkal yardım kolisini hazırlıyor. Bizde partili gençlerimiz ve kadınlarımızla dağıtıyoruz" diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.