Dolar 32,4772
%-0.19
Euro 34,9495
%0.35
Altın 2.436,550
%0.55
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Delican’dan teşkilatta ‘FETÖ temizliği’ açıklaması

AK Partili Delican’dan teşkilatta ‘FETÖ temizliği’ açıklaması

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, parti il ve ilçe teşkilatlarında FETÖ mensubu kişilere yer verilmeyeceğini, üyelerle ilgili çalışmalar yaparak partiden ayırdıklarını söyledi.  AK Partili Delican’dan teşkilatta ‘FETÖ temizliği’ açıklaması:

  • Ege Postası
  • 30.07.2016 - 17:25
İZMİR - Tüm yurtta Fethullaçı Terör Örgütü (FETÖ) temizliği sürerken, İzmir’de de kamu kurum ve kuruluşlarında FETÖ temizliği devam ediyor. İl genelinde tek tek tespit edilen terör örgütü mensupları, düzenlenen operasyonların ardından sevk edildiği adli mercilerde tutuklanarak cezaevine konuldu. Bu süreçte gözler de partilere çevrildi. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir teşkilatlarında FETÖ yapılanmasına hiçbir zaman yer verilmediğini belirterek, AK Parti Genel Merkezi'nin il teşkilatlarında çalışma başlatması halinde harekete geçeceklerini söyledi.

“Gereken neyse yaparız”
Genel merkez tarafından kendilerine bu yönde bir talep gelmediğini dile getiren Başkan Delican, “Genel merkezin istediği doğrultuda ne gerekiyorsa yaparız. Ancak biz teşkilatlarımızda ağırlıklı olarak bu tür yapılanmaya izin vermedik. Örgüt üyesi olan da varsa mutlaka gereken yapılır. Eğer Genel merkez bu yönde çalışma başlatmamızı isterse, biz de ilçe teşkilatlarımıza da talimatları verip, gerekenleri yaparız” dedi.

“Parti üyesi olabilir”
FETÖ mensubu olup da AK Parti üyesi bulunanların olabileceğini belirten Delican, “Parti üyesi elbette olabilir, bu normaldir. Ancak biz üyelerimizi çok önceden gözden geçirdik. Tek tek inceleyip, kayıtlarımızı yeniledik. Birebir evlere gidip sıkıntılı durumlara karşı tedbirimizi aldık ve zararlı unsurları temizledik” ifadelerini kullandı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.