Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ rafineride incelemede bulundu

AK Partili Dağ rafineride incelemede bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, rafineride incelemede bulundu, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

  • Ege Postası
  • 11.10.2017 - 16:52

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 4 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın yaşandığı TÜPRAŞ İzmir Rafinerisi'nde incelemede bulundu.

Aliağa ilçesindeki rafineriye gelen Dağ, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çok üzücü bir hadise yaşandığını, bakımdan çalışma alanına dönüştürülmek üzere olan bir tankta patlama olduğunu söyledi.

Olayda 4 kişinin hayatını kaybettiğini, tank dışında bulunan 2 kişinin yaralandığını belirten Dağ, yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Yaralılardan birinin Menemen Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olduğunu, diğerinin ise taburcu edildiğini bildiren Dağ, ilk incelemelerde olayın gaz sıkışmasından kaynaklandığına dair hususların öne çıktığını ancak her şeyin kaza kırım raporuyla netleşeceğini ifade etti.

Dağ, adli soruşturmanın sürdüğünü, Sosyal Güvenlik Kurumu müfettişlerinin rafineride gerekli incelemeleri yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

"Aynı zamanda başsavcılığımız gerekli işlemleri başlattı. Bir bilirkişi heyeti görevlendirdi ve çalışmalar başladı. Tesiste görev yapan en alt birimden en üst birimine kadar olayda varsa bir ihmal bunun üzerinde çalışmalar devam ediyor. Burada hayat normale dönmüş görünüyor. İşletme çalışmaya devam ediyor, içerde bir sıkıntı olmadığı gözüküyor ancak hadiseden dolayı herkes çok üzgün. İnşallah Rabb'im bir daha böyle bir hadiseyi yaşatmaz."

Dağ, daha sonra Aliağa Devlet Hastanesi'ne geçerek hayatını kaybedenlerin buradaki yakınlarına başsağlığı diledi. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.