Dolar 32,5683
%0.29
Euro 34,7248
%-0.02
Altın 2.488,470
%0.16
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'ın 'Cuma namazı' davetine CHP'li Sertel'den şartlı evet

AK Partili Dağ'ın 'Cuma namazı' davetine CHP'li Sertel'den şartlı evet

Koronavirüs salgını sonrası zaman zaman alevlenen CHP-AK Parti tartışmaları bu kez Cuma namazı üzerinden devam ediyor. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in sürece yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan göndermeli eleştirisine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan 'davet'li yanıt geldi. Dağ'ın davetine Sertel'den jet yanıt geldi. Sertel, davete yanıtı "Tek şartım VİP CUMA namazı olmamasıdır. Haydi Hamza Dağ davetini bekliyorum." şeklinde oldu.

  • Ege Postası
  • 14.05.2020 - 14:00

EGEPOSTASI-  Koronavirüs salgınıbda normalleşme takvimine girilmesi sonrası CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'den sürece yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan göndermeli eleştiri gelmişti.

CHP'li Sertel sosyal medyadan normalle sürecini de değerlendirerek, "Normalleşme başlıyor, diyorlar. Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazını halkımızla birlikte camide kıldığı zaman normalleşme tamamdır. Gerisi hikayedir." açıklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan yanıt geldi.

DAĞ'DAN  DAVET!

AK Partili vekil Hamza Dağ, CHP'li vekil Sertel'i etiketleyerek, "Sizinle Cuma namazını birlikte hiç kılamadık.İlk Cuma namazını birlikte kılalım inşallah @AtillaSertell" paylaşımını yaptı.

SERTEL'DEN DAVETE ŞARTLI EVET

Sertel de daha sonra Dağ'a yanıt olarak, “Sen Cumhurbaşkanını Cuma namazını halkımız ile kılmak için ikna et, ben sizinle olmasa da arka saflarda halkımızla namazımı kılar, duamı ederim. Tek şartım VİP CUMA namazı olmamasıdır. Haydi Hamza Dağ davetini bekliyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.