Dolar 32,3111
%0.19
Euro 35,0577
%-0.18
Altın 2.277,800
%0.01
Bist-100 8,99
%2.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan Soyer’e ‘elitist’ tepkisi

AK Partili Dağ’dan Soyer’e ‘elitist’ tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Kemeraltı esnafının Büyükşehir’de ağırladığı toplantıda sarf ettiği sözlere çok sert tepki gösterdi. AK Partili Dağ'dan zehir zemberek sözler

  • Ege Postası
  • 12.09.2019 - 17:13

EGEPOSTASI - AK Partili Hamza Dağ, Başkan Soyer’in toplantıda esnafa Kemeraltı’nın temizliğinin öneminden bahsederken söylediği, "Eğer Kemeraltı’nı temiz tutamazsak, ne aydınlatma, ne üstü kapama hepsi palavra! Pırıl pırıl yapmamız lazım. Bizim belli bir kalite seviyesinin altındaki insanlarımız o izmaritten rahatsız olmayabilir. Atılan çöplerden, uçuşan plastiklerden rahatsız olmayabilir. Ama bir tık yukarıdaki segment rahatsız oluyor. Çok affedersiniz ‘b.k götürüyor’ diyor ve gittiği yerde sonra çamur atıyor ‘gitmeyin berbat, pislik götürüyor’ diyorlar. Şimdi buraya sanatçıları getirelim diyoruz, temizliği sağlayamazsak oraya gelen sanatçı ters teper" sözlerine çok sert tepki gösterdi.

'SİZİN ELİTİST BİR ANLAYIŞYLA...'

AK Partili Hamza Dağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 

“İzmir’de yaşayanları “arka sıradakiler ve ön sıradakiler” olarak ayıran Tunç Soyer bu kavramsallaştırmasını biraz daha somutlaştırmış. "Belli bir kalitenin altındaki insanlarımız" izmaritten rahatsız olmayabilirmiş. "Üst segment" Kemeraltı’nı temiz tutarsak gelirmiş. Kendi sorumluluğunuzu yerine getirmeyip, suçu vatandaşa atarak işin içinden çıkamazsınız. Kemeraltı temiz değilse bunun sorumlusu İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir. Sizin elitist bir anlayışla tanımladığınız vatandaşlarımız değil.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.