Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan Öykü Arin’e ziyaret! Beraber oyun oynadılar

AK Partili Dağ'dan Öykü Arin’e ziyaret! Beraber oyun oynadılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, lösemi ile verdiği mücadeleyi kazanan Öykü Arin'i ziyaret etti. Dağ'ın ve Öykü Arin ile birlikte oyun oynamasına ait görüntülere beğeni yağdı. AK Partili Dağ'dan Öykü Arin’e ziyaret!

  • Ege Postası
  • 22.01.2020 - 18:29

EGEPOSTASI- Antalya'da lösemi tedavisi gören Öykü Arin'e (4) 26 Haziran'da babasından nakledilen yarı uyumlu kök hücre yüzde 98,5 oranında tuttu. O tarihten itibaren sağlığı her geçen gün iyiye giden Öykü Arin'e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Dağ, Öykü Arin’in ailesine "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Löseminin ender görülen türü Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) hastalığını yenen Öykü Arin Yazıcı ile 'doktor-hasta' oyunu oynayan Dağ, kaydedilen videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Dağ paylaşımında “Lösemi’ye karşı verdiği mücadeleyi kazanan ve iyileşme sürecine giren güzel kızımız Öykü Arin’i Antalya’da ziyaret ettik. Biraz oynadık:) O doktor oldu, ben hasta. Rabbim şifa dolu bir ömür nasip etsin” ifadelerini paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.