Dolar 32,5616
%0.07
Euro 34,9857
%0.45
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.745,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan İzmir Barosu'na sert 'panel' tepkisi: İzmir'e hakarettir

AK Partili Dağ'dan İzmir Barosu'na sert 'panel' tepkisi: İzmir'e hakarettir

İzmir Barosu, “23 Nisan Özel Yayını” yapacağını duyurdu. Etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi. Dağ, "milli birliğimize kast eden PKK’nın siyasi temsilcilerini bu şehrin barosunda ağırlamak kurtuluşun sembol şehri olan İzmir'e bir hakarettir." ifadesini kullandı.

  • Ege Postası
  • 21.04.2020 - 18:39

EGEPOSTASI- Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 100. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına kısa bir süre kala İzmir Barosu'nun düzenleyeceğini duyurduğu 23 Nisan Özel Yayını tartışmaları da beraberinde getirdi.

22 Nisan günü yapılacak özel yayının konuklarından biri HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş olacak. Yayının diğer konukları ise İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa. Özel yayının konusu ise “Başkanlık Rejimi ve Parlamenter Sistem”.

Baronun düzenleyeceği etkinliğe sosyal medyada tepkiler yükselirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da sert tepki gösterdi.

Paneli İzmir'e hakaret olarak niteleyen Hamza Dağ, "TBMM’nin kuruluş yıldönümünde, ulusal egemenliğimize ve milli birliğimize kast eden PKK’nın siyasi temsilcilerini bu şehrin barosunda ağırlamak kurtuluşun sembol şehri olan İzmir'e bir hakarettir. #İzmirBarosu

5 Ocak 2017 yılında PKK tarafından gerçekleştirilen alçak bir saldırı sonucu şehit olan Fethi Sekin'i tekrardan rahmetle anıyorum. O gün Fethi Sekin canı pahasına  PKK'lı teröristlerin adliyeye girmesine engel olmuştu.

Ama siz ne yazık ki ulusal mücadelemiz için böylesine önemli olan bir günün yıldönümünde PKK propagandasının önünü açıyorsunuz." 'ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.