Dolar 32,5550
%0.03
Euro 34,8451
%-0.06
Altın 2.434,670
%0.19
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan CHP'ye taziye ziyareti

AK Partili Dağ'dan CHP'ye taziye ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İzmir İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulundu.  Önceki gün akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitiren İl eski Sekreteri Zikri Dursun'un vefatı nedeniyle acılarını paylaşmaya geldiğini söyleyen Dağ "Acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır" dedi. AK Partili Dağ'dan CHP'ye taziye ziyareti

  • Ege Postası
  • 20.09.2017 - 17:52

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ CHP İl Örgütün'ü ziyaret etti. Ziyarette Dağ'ı İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Ali Yiğit'le birlikte İl Sekreteri Birgül Değirmenci ve İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan karşıladı. İl Başkanı Asuman Ali Güven İzmir dışında bulunduğu için ziyarette yer alamadı.

İl Başkanlığı ziyaretinden sonra Egepostası'na konuşan Dağ, "Başsağlığı dilemek için, taziyeye gittik. Partide uzun yıllar hizmet etmiş siyaset yapmış bir arkadaşımızı kaybettik. Kendisiyle doğrudan bir tanışıklığım yok. İzmir'de olunca ziyaret etmek ve başsağlığı dileklerimizi ilettik.  Bizim kültürümüzde acılar paylaştıkça azalır, Mutluluk paylaştıkça çoğalır. Siyaseten rakip olabiliriz seçimlerde rakip olabilirz ama kederde ve sevinçte birleşmeyi bilmemiz lazım" dedi.

"ÖZLEM DUYULAN TABLOLAR"

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır "Acımızı paylaştı"  diyerek "İl Başkanımız bugün AK Parti MYK Üyesi Hamza Dağ'ın il binamızı ziyaret edeceğini bildirerek eski bir İl Başkanı ve İzmir Milletvekili olarak kendisini karşılamamızı rica etti. Biz de bu nedenle partide bir araya geldik. Siyasette özlem duyulan tablolar bunlar. İnsani görev olarak düşünmek gerekli. Ziyaret ederek acımızı paylaştı. Kendisini partimizde ağırladık" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.