Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan CHP'li Tekin'in paylaşımına sert yanıt

AK Partili Dağ'dan CHP'li Tekin'in paylaşımına sert yanıt

İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından kentin dört bir yanından haberler gelmeye başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, infial yaratacak yanlış bilgilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Dağ, halkı yanlış bilgilendiren Gürsel Tekin’i işaret ederek, “İzmir’le hiçbir ilgisi olmayan ve tamamen yalan bilgiler ile infial oluşturmaya çalışan bu kişiye itibar etmeyin” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.10.2020 - 18:39

EGEPOSTASI- İzmir Seferihisar'da saat 14.51'de meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde 10 bina yıkılırken birçok binada da büyük hasar meydana geldi.

AFAD tarafından yapılan açıklamada depremde ilk belirlemelere göre 6 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.

Deprem il genelinde büyük bir panik havası yaratırken kentin dört bir yanından da haberler gelmeye başladı. 

AK Parti genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kriz anında infial yaratacak yanlış bilgilere itibar edilmemesi konsunda  vatadandaşları uyardı. 

Dağ, Bayraklı’da kaymakanlık binası ve Kızılay Kan Merkezi’nin yıkıldığını söyleyen Gürsel Tekin’i işaret ederek,  “İzmir’le hiçbir ilgisi olmayan ve tamamen yalan bilgiler ile infial oluşturmaya çalışan bu kişiye itibar etmeyin. urumlarımızda ve işleyişlerinde herhangi bir sorun hamdolsun ki bulunmamaktadır. Ama kan eksikliğin varsa Kızılay kan merkezine gidebilirsin! @gurseltekin34” ifadelerini kullandı.

 

NE OLMUŞTU'

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla,” İzmir'de yaşanan deprem sonucunda Bayraklı'da Kaymakamlık binası ve Kızılay Kan Merkezi yıkıldı, Adalet Sarayı duvarları çatladığı için boşaltıldı... Kendi binalarının güvenliğini sağlayamayan devlet, vatandaşın canını nasıl koruyaca? Çok acil çok büyük adımlar atmamız lazım..” demişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.