Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan CHP’li Özel’e ‘anket’ tepkisi: Hayal aleminde yaşamak…

AK Partili Dağ’dan CHP’li Özel’e ‘anket’ tepkisi: Hayal aleminde yaşamak…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ arasında anket sonuçları tartışması başladı. Anket sonuçlarına göre Cumhur İttifakı’nın oy oranının azaldığını söyleyen CHP'li Özel’e yanıt veren AK Partili Dağ, “Hayal aleminde yaşamak hoşuma gidiyor” mu dersin bilemem Özgür bey ama bugün seçim olsa Cumhur İttifakı yine iktidar oluyorken CHP hala %23’leri bile göremiyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.01.2021 - 16:37

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, 30 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabından bir anket firmasının anket sonuçlarına atıfta bulunarak Cumhur İttifakı’nın oy oranının yüzde 36’lara gerilediğini ifade etmişti.

CHP'li Özel sosyal medya hesabından, "Bugün önemli bir anket firması daha patronlarındaki erimenin sürdüğünü gösterince (AKP+MHP = %36) troller 'Oy Moy Yok' diye çalışma başlatmışlar. Bu tagı gençler  2020 sınav tarihleri kendilerine sorulmadan bir ileri bir geri alınınca açmışlardı. Yıl bitmeden hatırladık iyi oldu" dedi.

Özel’in paylaşımının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise Özel’in sözlerinin gerçeği yansıtmadığını savunarak, “Gerçek desen değil, şaka desen komik değil. Ne firma belli ne de dayanaklı bir veri var. Düştüğünüz bu duruma gülmek bir kenarda dursun, sizin için üzülüyoruz. Başkalarının düşük oy almasından medet umacağınıza gerçek ve iyi işler yaparsanız, belki biraz oyunuz yükselebilir” diyerek Özel’i anket firmasını açıklamaya davet etmişti.

ÖZEL'DEN YANIT GECİKMEDİ

Dağ’a cevabı geciktirmeyen Özel ise, “Hamza Bey özür mü dilersini? Ölü taklidi mi yaparsını? Bilemem ama: Firma; Metropoll Araştırma. Her ay yaptıkları "Türkiye'nin Nabzı Aralık Araştırması" Sayfa: 12 "Bu Pazar Seçim Olsa" sorusu üzerine: AKP: 30,6 MHP: 6,0” diyerek anket çalışmasının ayrıntılarını paylaşmıştı.

'CHP HALA YÜZDE 23'LERİ BİLE GÖREMİYOR'

Özel’in ayrıntılı bilgisine yanıt veren Hamza Dağ, söz konusu çalışmada CHP’nin oy oranına dikkat çekerek, “Ben anket işlerinden anlamadan konuya daldım” mı dersin yoksa “Hayal aleminde yaşamak hoşuma gidiyor” mu dersin bilemem Özgür bey ama o sayfaya göre: Cumhur ittifakı oylarını koruyor. Bugün seçim olsa Cumhur İttifakı yine iktidar oluyorken CHP hala %23’leri bile göremiyor“ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.