Dolar 32,4903
%-0.15
Euro 34,9212
%0.27
Altın 2.440,520
%0.72
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan Buca turu

AK Partili Dağ'dan Buca turu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Buca İlçesi'nde hem kamu kurumlarını hem de sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Sorunları ve istekleri dinleyip not aldı, hükümet politikalarını anlattı. Yerelde sorunlarını çözümü için hem hükümet olarak kendilerin hem de yerel yönetimin atması gereken adımlar olduğunu söyleyen Dağ, "Metro'yu bizim yapmamız istenirse yaparız. Büyükşehir Belediyesi kendi kaynaklarıyla yapmak isterse destek oluruz" dedi. AK Partili Dağ'dan Buca turu

  • Ege Postası
  • 08.11.2017 - 16:12

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, aynı zamanda milletvekili olduğu İzmir'de ziyaretlerini sürdürdü. Buca'daki sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumlarını ziyaret eden Hamza Dağ'ın ilk adresi Avcılık ve Dağcılık Spor Kulübü oldu. 1948 yılından beri hizmet verdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Hasan Gani, ilçelerinde altyapı ve trafik sorununun bulunduğunu, bu duruma da artık çözüm getirilmesi gerektiğini söyledi.

"ALTYAPI İZMİRİ'İN TAMAMININ SORUNU"

Kulüp üyelerine konuşan Hamza Dağ, altyapı sorununun kentin tamamında olduğunu vurguladı. İlk olarak 1996 yılında Hukuk Fakültesi'ni kazandıktan sonra Buca'ya geldiğini ve o tarihten beri de çok iyi bildiğini söyleyen Dağ, "Buralar hiç değişmedi. Altyapı sorunu İzmir'in tamamının sorunu. Bu aşikar. Bizim hükümet olarak üzerimize düşen görevler var ama yerel yönetimin de atması gereken adımlar var. Örneğin otoyola bağlantı yolu yapabiliriz ama bu yolu sadece hükümetin yapması yetmiyor. O yolun kent içindeki ağının da yerel yönetimlerce düzenlenmesi, imar planlarının oluşturulması lazım.  Bu çalışmalar belli bir koordinasyon içinde olmalı. Bizim belli kurallarımız, demokratik kurallarımız var. Biz seçimle geldik. Yerel yönetimler de seçimler geliyor" dedi.

Metro ağının Buca'ya uzanmasına ilişkin de açıklama yapan Hamza Dağ, "Metroların izinleri noktasında bir problem yok hem Narlıdere hem de Buca boyutuyla. Metroyu bizim yapmamız istenirse yaparız. Büyükşehir Belediyesi kendi kaynaklarıyla yapmak isterse destek oluruz" diye konuştu.

İzmir'e Başbakan Binali Yıldırım öncülüğünde ciddi hizmet kazandırdıklarını kazandırmaya da devam edeceklerini ifade eden Hamza Dağ, yaptıkları gezilerin de kendileri için birer Ar-Ge çalışması olduğunu, vatandaşı dinleyip kararlar aldıklarını söyledi. Kulüpteki toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HASTANEYİ ZİYARET ETTİ, HASTALARLA GÖRÜŞTÜ

Hamza Dağ daha sonra ise Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Dağ, burada hastane yetkililerinden bilgi aldı, acil servisteki hastalarla sohbet etti, isteklerini dinledi. Hamza Dağ, Buca ilçe yönetiminde daha önce yöneticilik yapan Sadettin Karagül'ün kardeşi Elmas Karagül'ü de ziyaret etti, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hamza Dağ, ziyaretten sonra hastaneden ayrıldı.

HASTA ÇOCUKLARI SEVDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Buca Kadın Doğum Hastanesi'nde sağlık kontrolüne gelen 10 günlük bebeği sevdi, ardından başını yaran küçük bir kız çocuğuyla ilgilendi. Dağ, hastanelere haber vermeden giderek hastalar ve doktorlarla görüştüklerini varsa sorunlarını dinlediklerini söyledi. Dağ, Buca İnönü Mahallesi'nde açtığı temsilciliği gezerek teşkilatla buluştu. Dağ burada partililere Bakü- Tiflis- Kars tren hattının ticaret yolllarını değiştireceğini, yerli otomobili ve İstanbul'da yapılacak Atatürk Kültür Merkezi'ni anlattı ve "Son bir haftada bu işler yapıldı. Bunu görenler, Türkiye'nin büyümesinden ilerlemesinden huzursuz olanlar ülkeyi rahat bırakmayacak hamleler yapıyorlar. Bütün bunları elbirliği ile daha çok çalışarak aşacağız" dedi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.