Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ açıkladı: 'DHKP/C'nin kasası' CHP’nin İzmir eski İl Başkan Yardımcısı

AK Partili Dağ açıkladı: 'DHKP/C'nin kasası' CHP’nin İzmir eski İl Başkan Yardımcısı

Kırmızı bültenle aranan ve terör örgütü DHKP/C'nin "kasası" olduğu belirtilen M.S.D İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonla yakalandı. M.S.D'nin gözaltına alınmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan flaş bir açıklama geldi. Dağ, M.S.D için "CHP’nin İzmir eski İl Başkan Yardımcısı yakalandı. Sistematik olarak terörist gruplara yakınlaştırdıkları CHP'de, uyguladıkları proje meyvelerini veriyor." dedi. Dağ'ın ardından İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da konuya ilişkin değerlendirmeler bulundu.

  • Ege Postası
  • 18.06.2020 - 14:47

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medayadan yaptığı paylaşımla, bugün İzmir'de yakalanan ve terör örgütü DHKP/C'nin "kasası" olduğu iddia edilen M.S.D'nin CHP’nin İzmir eski İl Başkan Yardımcısı olduğunu açıkladı.

AK Partili Dağ, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in Karabağlar Meclis üyesi Dila Koyurga’nın 7 yıl önceki paylaşımları üzerine yaptığı “dönemin koşullarıydı” ve yine İzmir’deki bazı camilerden müzik yayını yapılmasına ilişkin paylaşımları nedeniyle yargılanan CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir için “Partide aktif görevi bulunmuyor” cümlelerine atıfta bulunarak konuyla ilgili sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

"DHKP-C'nin kasası; CHP’nin İzmir eski İl Başkan Yardımcısı yakalandı. Eşi ise eski İlçe Başkanı... Sistematik olarak terörist gruplara yakınlaştırdıkları CHP'de, uyguladıkları proje meyvelerini veriyor. Savunmanızı bekliyoruz; dönemin koşulları mı, aktif görevi bulunmaması mı'" 

KAYA: BU CHP, ATATÜRK'ÜN CHP'Sİ DEĞİL

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da konuya ilişkin "Terör örgütü DHKP-C'nin para kasası, CHP İzmir Eski İl Başkan Yardımcısı, İzmir'de düzenlenen bir operasyonla saklandığı hücre evinde yakalandı. Eşi de bir süre CHP Bornova İlçe Başkanı olarak görev yapmıştı. Hep söylüyoruz, yine tekrar edelim. Bu CHP, Atatürk'ün CHP'si değil." değerlendirmesinde bulundu.

SÜREKLİ: CHP, SAVUNDUĞU DEĞERLERLE ÇELİŞMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de paylaşımda bulunarak, tepki gösterdi. Sürekli sosyal medyadan, "İnterpol’ün operasyonu ile İzmir’de yakalanan terör örgütü DHKP-C’nin kasası M.S.D.’nin 2014’te CHP İl Yöneticisi, eşinin de CHP Bornova Eski İlçe Başkanı olduğu ortaya çıktı. CHP, savunduğu değerlerle çelişmeye devam ediyor." yorumunda bulundu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.