Dolar 32,5998
%0.39
Euro 34,8067
%0.21
Altın 2.488,280
%0.15
Bist-100 9.464,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Çankırı'dan teşekkür ziyaretleri

AK Partili Çankırı'dan teşekkür ziyaretleri

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Menderes’te teşekkür ziyaretlerine hız kesmeden Menderes’te devam etti. Karşılarında milletvekilini tekrar gören ve şaşıran vatandaşlara Bölünmez Çankırı, “Kendimizi unutturmayız” dedi. AK Partili Çankırı'dan teşekkür ziyaretleri

  • Ege Postası
  • 19.07.2018 - 13:19

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 24 Haziran seçimlerinin ardından kaldığı yerden devam ediyor. 28 gün boyunca seçim bölgesindeki ilçeleri tek tek dolaşan Çankırı, seçimin ardından gezdiği ilçelere bu sefer teşekkür için uğruyor. Bu kapsamda Menderes’te partililer ve vatandaşlar ile buluşan Çankırı, önce AK Parti Menderes Kadın Kolları ile kahvaltılı toplantıda buluştu, daha sonra Menderes’in Yeniköy ve Şaşal Mahallerine ziyarette bulundu.

Merkezdeki esnafı ziyaret etmeyi de unutmayan ve Menderes programını dolu dolu sürdüren Çankırı, son olarak Gümüldür’de Mardinli hemşerisi Şeyhmus Salman’ın evinde Mardinli hemşerileri ile buluştu. Özdere sahiline inen ve sıcak yaz günlerinde vatandaşlarla sahilde sohbet edip onların sorunlarını dinleyen Ceyda Bölünmez Çankırı’ya Menderes programında; Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, AK Parti Menderes Kadın Kolları Başkanı Asuman Şen ve partililer de eşlik etti.

İZMİR’DE FARK YARATACAĞIZ

AK Parti Menderes Kadın Kolları ile kahvaltılı toplantıda buluşan Çankırı, AK Kadınlara seçimler boyunca göstermiş oldukları çalışmadan dolayı teşekkür etti. Teşkilat içindeki AK kadınların her zaman yaptıkları çalışmalar ile farkını hissettirdiğini ifade eden Bölünmez Çankırı, teşkilatın önüne şimdiden yerel seçimler için hedef koydu. AK Parti teşkilatlarının her zaman seçim varmış gibi seçime hazırlıklı olduğunu belirten Bölünmez Çankırı, “2019 Mart’a kadar Menderes’te ve İzmir’de çalınmayacak kapı bırakmayacağız. Sandık bazlı çalışma ve belediyemizin projeleri ile açık ara farkla Menderes’te belediyeyi tekrar alacağız. Büyükşehir’de de 14 puanlık fark kapanmayacak bir fark değil. Yerel seçimlerde yapacağımız çalışmalar ile İzmir'de ciddi bir fark yaratacağız” dedi.

KENDİMİZE VE TEŞKİLATA GÜVENİMİZ SONSUZ

24 Haziran erken genel seçimlerde 28 gün boyunca yapılan çalışmalarda Türkiye’de AK Parti’nin oylarında 7 puanlık düşüş olurken, İzmir'de 3 puanlık düşüşün olduğunu belirten Bölünmez Çankırı, “Erken genel seçimlerinden sonra hem genel merkezimiz hem de teşkilatlarımız kendilerini sorguluyor. Bizim kendimize ve teşkilatımıza güvenimiz sonsuz. 2019 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde çalışmak için zamanımız var. Kadın kolları olarak, erken genel seçimlerde yaptığınız ev ziyaretlerini gözden geçirin. Kendi veri tabanınızı oluşturun. Kime iyilik, kime kötülük yapmışız; nerede hatalıyız, nerede başarılıyız bilelim. Kadın kollarında bulunan her bir AK Kadının hedefi olsun. Menderes teşkilatında 30 tane kadın varsa, 30 kadının 30 mahallede hedefi olsun. Kendi içinizde yarışmaya girin. AK Parti, AK Kadrolar ile 16 yıldır bir başarı öyküsü yazıyor. Bunda herkesin katkısı var. Türkiye’de ve İzmir’de yaptığımız başarılı çalışmaları karşınızdakilere hissettirin” diye konuştu.

UZUN YILLAR HİZMET EDECEĞİZ

Menderes sokaklarında dolaşan vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Bölünmez Çankırı’yı karşılarında gören esnaf ve vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Seçimlerde hemen sonra karşılarında tekrar İzmir Milletvekili olarak Bölünmez Çankırı’yı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Seçimden önce ne kadar söz verdiği esnaf ve vatandaş varsa hepsini tekrardan ziyaret edip teşekkür eden Bölünmez Çankırı, vatandaşların ve esnafın takdirini topladı. Menderes’teki vatandaşları ve esnafı hiçbir zaman unutmadıklarını dile getiren Bölünmez Çankırı, “Kendimizi unutturmayız. Sizleri de unutmayız. Daha uzun yıllar Cumhurbaşkanımız ve AK Kadrolar ile sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.