Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9648
%-0.29
Altın 2.325,760
%0.23
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Çağlar'dan Başkan Uygur'a sert eleştiri: Torbalı halkına saygısızlık

AK Partili Çağlar'dan Başkan Uygur'a sert eleştiri: Torbalı halkına saygısızlık

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un keyfi ve haksız uygulamayla belediye çalışanı 10 memuru sürgüne gönderdiğini ileri süren AK Parti Meclis Üyesi Özgür Erman Çağlar, "Ülkemiz böyle bir süreçten geçerken, birlik, bütünlük ve hoşgörüye en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ilçemizin belediye başkanı kişisel hesaplaşmaların, kin ve nefretinin esiri olmuş durumda. Bu davranışların, bulunduğun makamı sana emanet eden Torbalı halkına da büyük bir saygısızlıktır. Ama biz biliyoruz ki sevgi eken sevgi, fırtına eken fırtına biçer" dedi AK Partili Çağlar'dan Başkan Uygur'a sert eleştiri

  • Ege Postası
  • 17.10.2019 - 23:22

EGEPOSTASI- Torbalı Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Özgür Erman Çağlar, Torbalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur'un keyfi ve haksız uygulamayla 10 memuru sürgüne gönderdiğini ileri sürdü. AK Partili Çağlar yazılı açıklama yaparak Belediye Başkanı İsmail Uygur'u sert sözlerle eleştirdi.

Çağlar açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Göreve geldiği günden bu yana haksız ve hukuksuz uygulamalarla, skandallarla Torbalı Belediyesi gibi bir kurumun itibarına zarar veren Ramazan İsmail Uygur, keyfi ve hukuksuz uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Tek suçları bizim dönemimizde rutin görevlerini yerine getirmek olan 10 adet belediye memuru arkadaşımızı, bu kışın ortasında ailelerinden, çocuklarından ayırarak adeta sürgüne göndermiştir. Aynı İsmail Uygur daha göreve gelir gelmez birçok memur arkadaşımızın yerini değiştirmiş, akla ve vicdana sığmayacak uygulamalarla Torbalı halkının hafızalarında yer etmiştir. Ülkemiz böyle bir süreçten geçerken, birlik, bütünlük ve hoşgörüye en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ilçemizin belediye başkanı kişisel hesaplaşmaların, kin ve nefretinin esiri olmuş durumda. Bu davranışların, bulunduğun makamı sana emanet eden Torbalı halkına da büyük bir saygısızlıktır. Ama biz biliyoruz ki sevgi eken sevgi, fırtına eken fırtına biçer. Torbalı Belediyesi’ni kişisel hırslarına alet etmene izin vermeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun, daha önce işten çıkarılan kardeşlerimizin yanında durduğumuz gibi, şimdi tüm hukuki süreçlerinde memur kardeşlerimizin de yanında olacağımızın bilinmesini isterim. Biz bu hukuksuz uygulamaları, siyasetin de ötesinde insanlık meselesi olarak görüyoruz. İnanıyorum ki hukuki süreç tamamlandığında kazanan memur kardeşlerimiz ve Torbalı halkı olacaktır. Bu konuda adaletin şaşmaz terazisine güvenimiz tamdır. Torbalı Belediyesi’nin artık skandallarla, haksız ve hukuksuz uygulamalarla değil, hizmetlerle, projelerle anılmasını istiyoruz. Ancak görüyoruz ki sayın Ramazan İsmail Uygur hiç o zihniyette değil. Bulunduğu makamı ilçemize hizmet etmek için değil, kişisel hırslarını ve egolarını tatmin etmek için kullanıyor. Unutmayınız ki büyük insanlar fikirlerle, orta insanlar olaylarla, küçük insanlar ise dedikodu ve insanlarla uğraşırlar. Herkes kendine yakışanı yapar."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.