Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Bekle'den seçim yorumu... Binali bey ekti Zeybekci ile hasat

AK Partili Bekle'den seçim yorumu... Binali bey ekti Zeybekci ile hasat

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti adaylarının büyük ölçüde netleştiğini, resmi açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağını anımsattı. Büyükşehir için önceki dönem Binali Yıldırım'ın yaptığı etkili çalışmaya dikkat çeken Bekle, "Binali Bey ortaya koyduğu çalışmayla kendini anlattı. Hasat zamanı inşallah bu seçim olacak” dedi. AK Partili Bekle'den seçim yorumu

  • Ege Postası
  • 03.01.2019 - 11:06

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti’nin adaylarının netleştiğini, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağını belirterek, MHP teşkilatı ve adaylarıyla sahada kapı kapı dolaşacaklarını ve seçimde büyük bir başarı elde edeceklerine inandığını söyledi.

BİNALİ BEY EKTİ, HASAT ZAMANI İNŞALLAH BU SEÇİM OLACAK

İzmirlilere kendilerini yeterince anlatamadıklarını ancak bu seçimin bir kırılma noktası olduğunu belirten AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Binali Yıldırım’ın başlattığı çalışmaların ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları Nihat Zeybekci ile bu kez başaracaklarını kaydetti.

KIRILMA NOKTASININ BU SEÇİM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

AK Partili Milletvekili Bekle, “Binali Bey ortaya koyduğu çalışmayla kendini anlattı. Hasat zamanı inşallah bu seçim olacak. Binali Bey’in ektikleriyle. 35 proje sözünün tamamına yakını devam etti. Birkaçı dışında. Onların da tamamlanacağını düşünüyoruz. İzmir’de biz maalesef bu seçimlere kadar iyi anlatamadık. Nihat Beyin ve Aydın Beyin başkanlığında, bu defa birçok noktada kendimizi daha doğru ifade edeceğimizi düşünüyorum. Kırılma noktasının bu seçim olduğunu düşünüyorum. İzmir’i alacağız değil biz zaten İzmirliyiz” diye konuştu.

NİHAT ZEYBEKÇİ KENDİNİ İSPATLAMIŞTIR

Partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin Denizli’de olduğu gibi İzmir’de önemli yatırımlara imza atacağını belirten AK Partili Vekil Bekle, Zeybekci’nin bir ayağının hep İzmir’de olduğunu, İzmir iş dünyasının da kendisini tanıdığını dile getirdi.

NİHAT BEYİN SOYADI BİLE YETERLİ

Milletvekili Cemal Bekle, “Cumartesi günü sayın Cumhurbaşkanımız resmi olarak açıklayacak. Nihat Bey, ciddi karşılığı olan bir isim. Hem belediye başkanı olarak yaptıkları ortada. Kendini ispatlamıştır. Şehrin vizyonunu değiştirmiştir. Bunu İzmir’de de göreceğimize inanıyorum. Yapacağı projelerle ki bir kısmını yakında açıklayacak. Bakanlık yapmış son derece tecrübeli. İş dünyasının yakından tanıdığı bir isim. İzmir’de de işyerleri var. Yanında yüzden fazla insan çalışıyor. İzmir’in tanıdığı, ekonomi dünyasının yakından tanıdığı biri. Zeybekci soyadı bile Egeli algısı için önemli. İzmir’i çok iyi bilen, yakınen tanıyan bir isim. İzmir ile çok uzak kalmadığı Nihat Zeybekci. Zaten bir ayağı İzmir’de olan biri. İzmir’den hiçbir zaman kopmadı” değerlendirmesini yaptı.

AK PARTİLİ VE MHP’Lİ KAYNAKLAR SAHADA KAPI KAPI DOLAŞACAK

MHP ile İzmir’de de yaptıkları ittifakın yerel seçim sonuçlarına olumlu yansıyacağını kaydeden AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti ve MHP teşkilatlarının adaylarla birlikte sahada kapı kapı dolaşacağını söyledi. Bekle, “MHP’nin adaylarını da göreceğiz. Teşkilatlar arasında iyi bir uyum var. İki partinin il başkanları sürekli irtibat halinde teşkilatlarımız da birbirine yakın. Kampanya sürecinde hem MHP hem AK Partili kaynaklar sahada kapı kapı dolaşacak. Hem heyecanlı hem de iki partinin samimiyetle bir çalışma ortaya koyacağına eminim” dedi.

HALA YAŞAM TARZI KAYGISI VAR MI, VARSA DA O BİZİM HATAMIZ

“Kendimizi İzmirliye doğru anlatamıyoruz. Doğru projeler yapıyoruz ama yeterince anlatamıyoruz. Bu seçimde daha iyi ifade edeceğimize inanıyorum. Onca seçimden sonra hala yaşam kaygısı maalesef var mı, varsa da o bizim hatamız. Seküler yapıya doğru giden bir algı çizgisi içindeyiz” diyen şu ana kadar aşamadıkları tek noktanın yaşam tarzına karışılması olduğunu dile getirdi.

KİMSENİN YAŞAM TARZINA DOKUNALIM DURUMUMUZ OLMADI

Kimsenin yaşam tarzına karışma amaçlarının olmadığını, hizmet politikası ürettiklerini ve bireysel haklarla ilgili alanı genişletmeye çalıştıklarını söyleyen AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, “ Kimsenin yaşam tarzına dokunalım durumumuz olmadı. Bireysel haklarla ilgili alanı genişletmek derdimiz var. Biz İzmirliyiz. Bu kentin hak ettiği noktada olmasını isteyen biriyim. Biz sürekli hizmet politikası üretiyoruz. Biz İzmir için şunu hayal ediyoruz diyoruz. Kendi hayallerimizi İzmirliye anlatıyoruz. İzmirli bunu beğeniyor ya da beğenmiyor. Biz gönül almaya geldik. İzmir’de gönüllere girmeye geldik. Zaten yaptığımız bir şeydi. Yıllardır iktidarda kalmamızın en önemli nedeni bu. Millete yıllardır umut olmuş bir partiyiz. Kadın, gençlik kolları ve ana kademeyle sahada belediye başkan ve meclis üyesi adaylarımızla projelerimizi anlatacağız” değerlendirmesini yaptı.

AFYON’DAKİ OLAYDA EKSİK BİLGİ VAR

Seçim sürecinin dışında Afyon’da ölen Roman vatandaşlarla ilgili Afyon Valisi’nin Romansa boşverin’ şeklindeki sözleri sarf ettiğini savunan CHP’li Roman kökenli İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun eksik bilgiyle açıklama yaptığını da anlatan AK Partili Roman kökenli İzmir Milletvekili Cemal Bekle, şu bilgileri paylaştı:

“Ölenin Roman, Kürt, Laz olması hiç önemli değil. Bir insan ölüyorsa insanın vicdanını acıtan bir durum vardır. Kimliği çok önemli değil aslında. Özcan Bey’in söyledikleri çok tutarlı değildi. 2014 yılında rahmetli ve oğluna Romanlar adına yapılan evlerin verildiğini, bunu noter huzurunda anne ve oğul bir başkasına devretmiş. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, rahmetli teyzemizi huzurevine bırakma teklifinde bulunmuşlar. Aileyi maaşa bağlamakla ilgili tehditte bulunmuşlar. Eve yerleşmeden haklarını para karşılığı devretmişler. Huzur evine yerleşmeyi de kabul etmemiş. Sosyal yardımlaşmadan zaten destek veriliyormuş. Aslında her şey yapılmış. En son prefabrik ev istemişler. Onunla ilgili whats app yazışmalarını Afyon Valisi bana gönderdi. Roman ise boş verin demez kimse. Özcan’ın bilgi almadan yaptığı bir açıklamaydı.”

STRATEJİK EYLEM PLANI GENİŞLİYOR

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Romanlarla ilgili stratejik eylem planının genişletileceği bilgisini de vererek, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“2019’da stratejik eylem raporunu açıklayacağız. Sosyal dışlanmanın kırılmasıyla ilgili yaptığımız bir çalışma olacak. İzmir dahil 12 il olacak. Yıl yıl yapacaklarımızı planladığımız bir çalışma olacak. İzleme ve değerlendirme kurulunda Roman ve ilgili bakanlıkların temsilcilerinin olduğu bir kurul olacak. Eğitim alanında bir yıl boyunca başarılı olmadığımızı gördüğümüzde faaliyet raporumuzu değiştirebileceğiz. 30 kişiden oluşan bir kurul var. 15’i Roman. Bursa, Samsun, Çanakkale, Kocaeli’yi ekleyeceğiz. Hatay da olabilir. Romanlarla ilgili sorumluluklarımızı biliyoruz. Tüm bilgimizle sahadayız. Bir ekiple yapıyoruz bunu, tek başımıza değil. Şubat ayında raporunson halini sizinle paylaşacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.