Dolar 32,5263
%-0.06
Euro 34,7959
%-0.2
Altın 2.432,990
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Baran sert çıktı: Daha 10 gün önce...

AK Partili Baran sert çıktı: Daha 10 gün önce...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelsiz İzmir Komisyon Başkanı ve Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, Karşıyaka Stadı'na yönelik polemiğe sert bir yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 26.09.2019 - 15:59

Konuya ilişkin son açıklamasını yaptığını dile getiren Baran şunları söyledi:

Karşıyaka Stadı konusundaki son sözümdür: "Garip" olarak nitelendirdiğim çıkışa verdiğim cevaba karşılık karşımda bir "hezeyan" daha görmekten dolayı üzgünüm. Yine de tane tane söylemek gerekirse; 10 günden kısa zaman önce Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, kulüp yöneticileri ve Karşıyaka Spor Kulübü eski Başkanı ve CHP'li Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Fatih Diniz tarafından ziyaret edilmiştir.

Ankara'daki bu ziyaretin tek amacı, Karşıyaka'ya ve şanlı tarihine uygun bir stadı ilçemize kazandırmaktır. Bu yapıcı çalışmalar devam ederken; imza toplamak, yürüyüş yapmak gibi faaliyetler şovdan öteye geçmemektedir. "Atatürk'ün mirası" dedikleri stadyum yıllarca atıl durumdayken sesi çıkmayanlarla, AK Parti oraya stat yapmak için harekete geçince reaksiyon verenler aynı vizyonsuzluğun dallarıdır.

Stada karşı olduğunu söyleyenlere gıkı çıkmayanların, şov uğruna bizi dillerine dolamaları gerçekten garip. Gelip bizlere son durumu sormak istemiyorlarsa, CHP'li Diniz'e de sorabilirlerdi. Gerçi Tunç Soyer'e verdiği CV'lerden sonuç bekleyen İYİ Parti'nin, CHP'ye hesap sormasını beklemiyoruz ama yine de stat konusunda son durumu sorsalar herhangi bir sorun olmaz, CV'leri de yanmazdı. Son olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Karşıyaka stadına ayak basmasından rahatsız olduğumuza yönelik garip bir söylemde bulunulmuş. Bu akıl, mantık, izan ve vicdan dışı suçlama kabul edilebilir bir şey değildir. Kıymetli validesinin aziz naaşını Karşıyakalılara emanet etmiş olan Atatürk, tüm Türkiye'nin ortak değeri olduğu gibi, parti ayrımı yapmaksızın her Karşıyakalının gönlünde unutulmaz bir yere sahiptir."

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.