Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Baran'dan müjdeli haber

AK Partili Baran'dan müjdeli haber

İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelsizmir Komisyonu ve Karşıyaka Belediyesi Engelliler ve Yaşlılar Komisyonu başkanlıklarını bir arada yürüten AK Partili Ahmet Uğur Baran, Karşıyaka'daki engellileri mutlu edecek kararı açıkladı.

  • Ege Postası
  • 30.06.2019 - 13:38

Karşıyaka'da her gün yüz binlerce kişinin alışveriş ve çeşitli sebeplerle geçtiği Karşıya Çarşı'da, tek engelli tuvaletini barındıran Çarşı Kültür Merkezi'ndeki engelli tuvaleti bundan sonra mesai saatleri 24 saat boyunca kullanıma açık olacak.

"ÇÖZÜM ODAKLI TAVRIMIZ SÜRECEK"
Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Baran, "Gerek meclis üyeliği adaylığım sırasında, gerekse de komisyon başkanı olma sürecimde vatandaşlarımıza, hemşerilerimize söylediğim çok önemli bir ifade vardı. O da siyaseti hizmet için yapma sözümdü. Böylesine kalabalık ve hareketli bir nüfusa sahip olan Karşıyaka Çarşı'da tek bir engelli tuvaletinin olması, onun da yalnızca mesai saatlerinde açık olması ilçemize yakışmayan bir tabloydu. Belki dışarıdan bakınca basit görünüyor olsa da, engelli hemşerilerimiz için gerçekten ciddi bir sorundu. Vatandaşlarımızın bu yöndeki talebini alır almaz bunu ilgili noktalarda gündeme getirdim. Girişimlerimiz sonucunda da Çarşı Kültür Merkezi'ndeki engelli tuvaletinin 24 saat açık olması kararlaştırıldı. Küçük dokunuşlar vatandaşa büyük yarar sağlayabiliyor. İrili ufaklı dokunuşlarımız ve çözüm odaklı tavrımız sürecek." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.