Dolar 32,3685
%0.16
Euro 35,1197
%0.16
Altın 2.327,590
%0.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Baran'dan İYİ Parti'ye stat tepkisi!

AK Partili Baran'dan İYİ Parti'ye stat tepkisi!

İYİ Parti Karşıyaka'nın Yalı'ya bir türlü yapılamayan stat için imza toplaması ve AK Parti'ye tepki göstermesine, Ahmet Uğur Baran'dan sert tepki geldi.

  • Ege Postası
  • 25.09.2019 - 14:03
İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelsiz İzmir Komisyonu Başkanı ve Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, İYİ Parti tarafından Karşıyaka Stadı'na yönelik açılan masada AK Parti'ye yönelik söylemlere sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösterdi.

"HESABI AK PARTİ'DEN DEĞİL, CHP'DEN SORACAKSINIZ"

İYİ Parti'nin Karşıyaka Stadı için hesap sorması ve tepki göstermesi gereken adresin AK Parti değil, CHP olduğunu vurgulayan Baran şunları söyledi:

Bugün ilçemizde, bir siyasi partinin bir masa açıp Karşıyaka Stadı ile ilgili "garip" bir propaganda yapmasına şahit olduk. "Taraftar için namus meselesi" ifadesinden girip, "Mustafa Kemal Atatürk'ün ayak bastığı stadı geri istiyoruz" demeye kadar ilginç cümleler kurmalarını hayretle takip ettik. Şunu net olarak ifade etmek isterim ki, Karşıyaka ve Karşıyaka Spor Kulübü, bizler için siyaset üstüdür. Burada sen daha fazla Karşıyakalısın, ben şu kadar Karşıyakalıyım edebiyatı yapmak hamasetten öteye geçmez. Ha eğer Karşıyaka için bir şeyler yapmak istiyorlarsa, Karşıyaka için stat projesini hazırlayan, yapımı için ihaleye çıkan, elini taşın altına koyan AK Parti'ye değil, ittifak halinde oldukları CHP'ye gitsinler. Önceki dönem Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Akpınar'ın "Yalı'ya stat olmaz" diyerek verdiği beyanları da, aynı siyasi oluşum etrafında örgütlenen insanların stat yapımına yönelik yargı üstünden engel çıkarma çabalarını da, belediye imkanlarının bu stadın yapımına karşı kullanılmaya çalışıldığını da tüm Karşıyakalılar gayet iyi bilmektedir. Bu nedenle ortağına çatamayan, gelip bizim üstümüzden prim yapmaya çalışmasın. Mustafa Kemal Atatürk'ün ayak bastığı o stat Yalı'ya yapılacaktır ve bu da AK Parti'nin gayretleriyle olacaktır. Son olarak Karşıyaka Spor Kulübü üstünden siyaset yapanları, kulübümüzün parke sahalarda da, yeşil sahalarda da maçlarına bekleriz. Zira biz hep oradayız, ama siyaset yapanlar hiç yok. 
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.