Dolar 32,5692
%0.09
Euro 34,9345
%0.3
Altın 2.427,110
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Baran'dan CHP'li Koç'a çarpıcı bağış cevabı!

AK Partili Baran'dan CHP'li Koç'a çarpıcı bağış cevabı!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan bağış kampanyasına yönelik eleştiri ve bağışların Karşıyaka Belediyesi'ne yapılması talebine AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran'dan sert ifadelerle tepki geldi.

  • Ege Postası
  • 02.04.2020 - 17:50

CHP'li Koç'un sözlerini sorumsuzluk olarak nitelendiren Baran'ın açıklamasıysa şöyle:

"CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Sayın Koç'un başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere devletimizin koronavirüs ile mücadelesini karalarcasına sözleri tam bir sorumsuzluk, alternatif geliştirme çabası ise hadsizliktir.

"FERASETİNİ KAYBETMİŞ SÖZLER..."

"Yalnızca ülkemizin değil, Dünya'nın olağanüstü bir süreç geçirdiği şu günlerde, siyasi hırstan ferasetini kaybetmiş sözler sarf etmek, yalnızca bir aymazlık değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı açıkça bayrak açmaktır."

"ÖNCE İÇ EDİLEN PARALARI TOPLASINLAR"

"Cumhuriyet Halk Partili ilçe başkanı, yerel iktidar oldukları ilçede koltuğunu doldurmak istiyorsa AK Parti'ye sataşmak yerine halkın yanında olup, belediyeyi denetlemelidir. Sayın Koç'un şayet bunu yapacak yüreği varsa ilk olarak yine kendi partilerinden bir belediye başkanının koltukta oturduğu önceki dönem borçlarının hesabını vermeli, halka bunu izah edebilmelidir. CHP'li Koç Karşıyaka'da para toplayacaksa, öncelikle partililerinin kapısını çalmalı ve Karşıyakalıların CHP tarafından iç edilen paralarını toplayıp, belediyeye iade etmelidir. Tarihte ilk defa Karşıyaka Belediyesi Çiğli ve Bayraklı gibi kendisinden ayrılmış ilçelerin gerisinde anılıyorsa, bunun utancı ve vebali CHP'dedir. Koronavirüse karşı İzmir'in metropol ilçelerinde Karşıyaka Belediyesi en geride kaldıysa bunun siyasi muhatabı da CHP'dir. Hedef şaşırtarak başarısızlıklarını gizleyebileceklerini sanıyorlarsa, kendilerine devekuşu örneğini hatırlatmak da boynumuzun borcudur."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.