Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Aydın: Haçlı zihniyetiyle hareket ediliyor

AK Partili Aydın: Haçlı zihniyetiyle hareket ediliyor

İzmir'e çeşitli temaslarda bulunmak üzere gelen TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti. Aydın, "İzmir'den atılan her bir 'evet' oyu o Türkiye karşıtı Avrupa'ya ve terör örgütlerine birer Osmanlı tokadı olarak inecektir diye düşünüyorum."dedi. AK Partili Aydın: İzmir'de atılan her bir 'evet' oyu

  • Ege Postası
  • 28.03.2017 - 16:58

İzmir Valiliğini ziyaret eden TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, "Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Türkiye'nin büyümesini gelişmesini 2023, 2071 hedeflerine ilerlemesini istemeyen, Türkiye'nin büyük projelerini hazmedemeyen batı bloğunu görüyoruz. Adeta Müslüman Türkiye karşısında bir haçlı zihniyetiyle hareket ediliyor gibi bir görüntü var" dedi.

AK Partili Aydın: '16 Nisan'ın telafisi yok'

İzmir'in, Türkiye'nin kalbinin attığı yer olduğunu belirten Aydın, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte ortaya koyulan hedeflere doğru emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Referandum konusuna değinen Aydın, 16 Nisan'ın Türkiye için bir milat olduğunu belirterek, "Tarihi değere sahip olan bu gün çok iyi bir şekilde milletimizin geleceği için değerlendirilmeli. Kimse bir siyasi parti ya da bir şahsa oy vermeyecek. Herkes kendi geleceğine, Türkiye'nin geleceğine oy verecek. Mesela bir parti veya şahsın meselesi değil, memleket meselesi olduğuna göre, bütün İzmirli hemşerilerimiz de memleket adına büyük Türkiye, yeni Türkiye adına mutlaka iradesini ortaya koymalı" dedi. 

Referandum konusunda Avrupa ve Türkiye arasında gelişen olayları değerlendiren Aydın, "Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Türkiye'nin büyümesini gelişmesini 2023, 2071 hedeflerine ilerlemesini istemeyen, Türkiye'nin büyük projelerini hazmedemeyen batı bloğunu görüyoruz. Adeta Müslüman Türkiye karşısında bir haçlı zihniyetiyle hareket ediliyor gibi bir görüntü var. Terör örgütlerini bağrına basan bir batı var, hayır kampanyalarına ciddi destek veren bir batı var. Yine öbür taraftan baktığımızda Kandil, İmralı, Pensilvanya bütün terör örgütleri bir araya gelmiş hayır için çaba sarf ediyorlar. Şimdi Türkiye karşıtlarının ortaya koyduğu bu duruşu gördükten sonra 'evet'in bu ülke için ne kadar değerli olduğunu görüyoruz" dedi. 

İsviçre'nin Blick gazetesinin ardından Alman Bild gazetesinin de Türkçe yayın yaptığına dikkat çeken Aydın, "Almanya'nın Bild gazetesi Atatürk'ü de istismar ederek, 'Atatürk yaşıyor olsaydı 'hayır'ı desteklerdi' diyerek çok mesnetsiz kabul edilemez bir yaklaşımla hayır'a destek veriyorlar. Eğer Atatürk yaşıyor olsaydı büyük ve güçlü Türkiye'den yanaydı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri tam bağımsız bir ülke mücadelesinde ciddi bir gayret ortaya koymuş, çok çeşitli cephelerde savaşmış. Bunlar büyük, güçlü, tam bağımsız Türkiye içindi. Türkiye'nin istiklali ve istikbali için hayatını ortaya koymuştu. Dolayısıyla Atatürk yaşıyor olsaydı çok net bir şekilde bu sistem değişikliğini savunur 'evet'çileri destekler, 'hayır'cıları sandığa gömerdi diye düşünüyorum" diye konuştu. 

HER BİR EVET OYU OSMANLI TOKADI OLACAK

Terör örgütleri ve batının yaklaşımının 'evet' oyunun ne kadar doğru bir tercih olduğunu gösterdiğini ifade eden Aydın şöyle konuştu:

"Siyasi partileri anlayışla karşılarım, tabi ki her partinin görüşü olacak. Ama bazı siyasi partilerin bu ülkenin hayrına olacak bir şey istemediklerini yaşadık. Dolayısıyla Türkiye'nin faydasına olmayan 'hayır' kampanyası için çalışabilirler. Umuyorum 16 Nisan'da İzmir'den gür bir ses çıkacak. İzmir'den atılan her bir 'evet' oyu o Türkiye karşıtı Avrupa'ya ve terör örgütlerine birer Osmanlı tokadı olarak inecektir diye düşünüyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.