Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Atmaca'dan Başkan Arda'ya sert eleştiri: Emekçiyi emekçiye kırdırıyorsun!

AK Partili Atmaca'dan Başkan Arda'ya sert eleştiri: Emekçiyi emekçiye kırdırıyorsun!

Gaziemir Belediyesi’nde 22 yıldır çalışan Zafer Saylan'ın işten çıkarılmasının ardından Belediye-İş sendikası üyeleriyle belediye çalışanları arasında arbede yaşanmış ve belediye basın sorumlusu Emre Döker’in kolu kırılmıştı. Olayların yaşanmasında Belediye Başkanı Halil Arda'yı sorumlu tutan AK Parti Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, çok sert bir açıklama yaptı. Atmaca ayrıca emekçileri sükunete davet etti. AK Partili Atmaca'dan Başkan Arda'ya sert eleştiri

  • Ege Postası
  • 20.12.2019 - 21:04

EGEPOSTASI- Gaziemir Belediyesi'nde 22 yıldır çalışan Zafer Saylan'ın işten çıkarılmasının ardından, onun örgütlü olduğu Belediye-İş üyeleri, halktan destek istemek için Gaziemir Pazar Yeri'nde bildiri dağıtmak istedi. Bu sırada, pazar yerinde bulunan 3 belediye çalışanı ile işçiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan arbedede, Gaziemir Belediyesi'nde basın sorumlusu Emre Döker'in kolu kırıldı. Olaylar, bölgede bulunan zabıta ekiplerinin de müdahalesiyle son buldu.
EMEKÇİYİ EMEKÇİYE KIRDIRIYORSUN
Olaylar sonrası belediye "çirkin saldırı" başlıklı haber servis ederken, AK Parti Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca sosyal medyadan hem olaylara hem de Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya tepki gösterdi. Atmaca, Başkan Arda'yı “emekçiyi emekçiye kırdırıyorsun” sözleriyle eleştirirken, tüm emekçileri sükunete ve sağduyulu olmaya davet etti.
AK Partili Atmaca açıklamasında, “Emperyalistler yıllarca Türkiye üzerinde buna benzer oyunlarla kardeşi kardeşe kırdırdı, sen de şimdi emekçiyi emekçiye kırdırıyorsun. Yazıklar olsun. Hukuksuz bir işlem varsa devletin polisi var neden hakkını arayan emekçilerin üzerine başka emekçileri yolluyorsu? Emekçileri de böldün ayrıştırdın! Şimdi mutlu musu? Tüm emekçi kardeşlerimizi sağduyu ve sükunete davet ediyorum, yaralanan kardeşlerimize geçmiş olsun, lütfen bu oyunlara alet olmayın” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.