Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Artcı’dan CHP’lilere veryansın: Bu film Menderes’te gişe yapmaz!

AK Partili Artcı’dan CHP’lilere veryansın: Bu film Menderes’te gişe yapmaz!

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP Milletvekili Ednan Arslan ve İlçe Başkanı Gizem Ergün’ün kesme çiçekçileri ziyaretine, “ Bu film Menderes’te gişe yapmaz!” sözleriyle tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 16.05.2020 - 12:47

Özellikle pandemi sürecinde, kredi ertelemeleri başta olmak üzere çiçekçilerin Anneler Günü’nde çalışabilmelerinin Menderes’ten yükselen taleple sağlandığını belirten Başkan Artcı; “Ayaklarını seçimden seçime Menderesli çiftçinin toprağına basanlar; bir fotoğrafla her şeyin biteceğini sanıyor. Pandemi sürecinin başından bu yana neredelerd? Anneler Günü öncesinde neredelerd? Menderesli tarım üreticisinin hiçbir sorununda yanında olmayanlar, şimdi göstermelik ziyaretlerle perde açıp gişe yapmaya çalışıyorlar. Ya yapılanlardan bihaberler ya da başarıyı gölgeleme çabasındalar. Ancak bilmiyorlar ki, bu film Menderes’in seralarında gişe yapmaz!” diye konuştu.

Üretici büyük hareketlilik yaşamaya başladı…

Sadece son birkaç ay içinde tarım üreticilerinin kredilerinin ertelenmesi, özellikle kesme çiçek üreticilerinin sıkıntılarını gidererek ürünlerinin değerini bulması için önemli adımlar attıklarını hatırlatan AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı sözlerini şöyle sürdürdü; “ Gerek Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli; gerekse İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu sonuna kadar yanımızda. Taleplerimizin hepsi yankı buldu. Bulmakla kalmadı; ülkedeki tüm tarım üreticilerini de içine alan karar ve uygulamalarla dönemsel sıkıntılara çözüm üretildi. ‘Anneler Günü’nde tüm çiçekçiler kepenklerini açıp iş yaptıysa, ürünleri yeniden değerini bulduysa; bu Menderes’ten yükselen sesin ve bizim vesilemizin sonucudur. Sektör, çok uzun yılların en verimli Anneler Günü’nü geçirmekle kalmadı, iç piyasada çok büyük bir taleple karşılaştı. Şu anda, kesme çiçek üreticisi büyük hareketlilik yaşıyor. Aynı canlılığın 19 Mayıs’ta da yaşanmasını bekliyoruz.  Destek ve teşvikleri için bakanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Buna vesile olduğumuz için, bizler de AK Parti teşkilatları olarak çok mutluyuz.” 

Akılları başlarına yeni gelmiş…!

Menderes’in hakkını alması ve  tarım potansiyelini daha yükseğe taşıması için yıllardır çiftçi ile hükümet arasında köprü olduklarını söyleyen AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; sözlerini şöyle sürdürdü: “ İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’nin gayretleri, İzmir Milletvekilimiz Sayın Atilla Kaya ve diğer vekillerimizin takipleri ile sadece pandemi süreci için değil, Menderes’in tarımsal kalkınması için de önemli çalışmalar yapıyoruz. Ancak, anlaşılan o ki; Menderes’in Belediyesi ve mensubu olduğu partinin Menderes İlçe Başkanı hiçbirini takip etmiyor. Ya da ‘Hazır; zafiyetli bir dönemdeyiz, güzel fotoğraf da olur’ diyerek atmışlar kendilerini bir seraya. ‘Daha önceleri nerelerdeydiniz'’ diye sormaz mı Menderesl? Biraz ötedeki kesme çiçek serasına daha dün Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli canlı bağlandı, üreticimizi dinledi, Hasar tespit raporu istedi, ‘ilk İzmir programımda Menderes’teyim’ dedi. Sayın Kayalar ile mevkidaşım yanlarına vekillerini de alarak; belki de çok uzun bir aradan sonra toprağa basarken heyecanlanmış olmalılar(!) Tek bir somut meseleden söz edememişler; hiçbir soruna hakim olmadıkları o kadar belli ki!  Onlar, bir zahmet alana çıkarken biz çiçekçilerimizle çoktan yola çıktık, çok iş başardık!"

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.