Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti yönetiminden istifa etti

AK Parti yönetiminden istifa etti

AK Parti İzmir’de Teşkilatın Kızı olarak tanınan ve çağrılan Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nilüfer Karadal, görevinden istifa etti. Karadal, yarın Milletvekili adaylığı için resmi başvurusunu yapacak. ‘Teşkilatın Kızı’ görevini bıraktı

  • Ege Postası
  • 26.04.2018 - 16:17

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda ‘Teşkilatın Kızı’ olarak bilinen AK  Parti İzmir İl Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nilüfer Karadal görevinden istifa etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün iznini aldıktan sonra istifa eden ve yarın Milletvekili adayı olmak için başvuru yapması beklenen Nilüfer Karadal, “İstifa ettim. Aydın Başkanımızdan müsaade alarak istifamı verdim. Başvurumu yarın yapacağım. İzmir için ne yapabilirim diye başlayacağım. Gençler ve kadınlarla ilgili çalışmalar yapacağım. İzmir’i sokak sokak dolaşarak tüm seçmenlere ulaşacağım” dedi.

GENÇLİK KOLLARINDAN ANA KADEMEYE GEÇEN İLK KADIN OLDU

Karabağlar Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcısı olarak 2010 yılında siyasete başlayan Nilüfer Karadal, 2011 yılında AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı oldu. Ardından partisinin ana kademesine geçen ilk  gençlik kolları üyesi kadın olan Nilüfer Karadal, 2012 yılından bugüne il yönetim kurulu üyeliği görevini yürüttü. Altı yıldı aralıksız görev yapan Karadal, son iki yıl Ar-ge başkanı olarak görev yaparken, bir yıldır da Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.