Dolar 32,4774
%0.5
Euro 35,0075
%-0.16
Altın 2.328,740
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Sözcüsü Çelik: Ermenistan ayağını denk alsın

AK Parti Sözcüsü Çelik: Ermenistan ayağını denk alsın

AK Parti Sözcü Çelik'ten, ''Ermenistan ayağını denk alsın. Türkiye Azerbaycan'ın her zaman yanındadır'' dedi. Çelik, Ayasofya konusunda, en son Yunanistan söz sahibi olmalıdır diyerek, ''Başkentinde cami olmayan tek AB ülkesi Yunanistan'dır'' açıklamasında bulundu.

  • Ege Postası
  • 13.07.2020 - 18:15

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

Sözcü Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar, 

'''Ermenistan ayağını denk alsın. Türkiye Azerbaycan'ın her zaman yanındadır.  Srebrenitsa katliamından 25 yıl geçti hala ciddi bir yargılanma yapılmadı.

Mülteci kardeşlerimizi topraklarımıza almasaydık onların da başına aynısı gelecekti. Eğer Suriye'den kaçanların hepsi Avrupa'ya geçseydi Avrupa'da demokrasi kalmazdı, aşırı sağ iktidara gelirdi.

Türkiye düşmanlığı, İslam düşmanlığı, Erdoğan düşmanlığı hattından ilerleyenlerin, yarın bir gün Avrupa'nın gerçek demokratlarını hedef alacağı konusunda kuşku yoktur.

Fransa Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanımızın meşru Serrac hükümetine verdiği desteği hedef alarak toplu mezarların üstünü örtemez.

ALIŞVERİŞ SİTESİ ÜZERİNDEN ÇOCUK PAZARLANDIĞI İDDİASI

İşin bize yansıyan bir boyutu söz konusuysa güvenlik birimlerimiz, adliyemiz inceleyecektir. Bu gündemi ilgililere bildirdik.

AYASOFYA

Ayasofya, cami ve evrensel dünyanın kültürel mirasının ihtişamını taşıyan büyük bir mekan olarak görkemini göstermeye devam edecek. Başkentinde cami olmayan tek AB ülkesi Yunanistan'dır. Osmanlı camilerine ve Osmanlı eserlerine karşı saygısızlık yapmakta birinci olan bir ülkedir. Hiç konuşmaması gereken bir ülke varsa o da Yunanistan'dır. Ayasofya'nın bütün özellikleri korunacaktır. Bundan sonrasında daha iyi muhafaza edilecektir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.