Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Ödemiş Adayı Bezmez konuştu.. Gönüllere gireceğiz

AK Parti Ödemiş Adayı Bezmez konuştu.. Gönüllere gireceğiz

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan adayı Münir Bezmez, seçim sürecinde ilçede yaşayan herkese ulaşarak, gönüllerine girmeye çalışacaklarını söyledi. AK Parti Ödemiş Adayı Bezmez konuştu

  • Ege Postası
  • 09.01.2019 - 17:14

Bezmez, düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin kendisini aday olarak göstermesinden mutlu olduğunu belirterek, seçim çalışmalarında mevcut belediye başkanı Mahmut Badem ve aday adaylarıyla el ele vererek yürüteceklerini söyledi. 

Ödemiş'te partisinin bayrağını daha yukarılara çıkarmak arzusunda olduklarını anlatan Bezmez, "Nasip olursa 31 Mart'ta biz göreve geldiğimizde şu anda mevcut devam eden tüm yatırımların en yakın takipçisi olacağız. Zaten ben her zaman için devlette devamlılığın esas olduğunu inanırım. Organize sanayi benim dönemimde 1995 -1996 yıllarında başlamıştı. O zaman da programlara alınmış kamulaştırılması yapılmıştı. Son dönemde Mahmut başkanım çok büyük gayret gösterilerek organize sanayinin tüm alt yapısı yapılarak yatırımcılara da arsa tahsis belgeleri verilmiştir. Önümüzdeki günlerde de bir yatırımcı arkadaşımız temel atma töreniyle tesisini yapacaktır." dedi. 

Bezmez, çalışmalarını AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi ve İl Başkanı Aydın Şengül'ün önderliğinde sürdüreceklerini aktardı. 

Seçim stratejisinin belirlenmesinin ardından sahaya çıkacaklarını anlatan Bezmez, şunları kaydetti:

"Tüm hemşehrilerimize ulaşarak gönüllerine girmeye çalışacağız. Onlara kendimizi tanıtmaya çalışacağız. Yapacak olduğumuz hizmetleri anlatmaya çalışacağız. Şubat ayı başından başlayarak, 31 Mart'a kadar ben kendi adıma Ödemişimiz'in tüm mahallerine, tüm köylerine ulaşarak onları ziyaret edeceğim. Sadece yapacaklarımızı değil bizlerden beklentilerini de dinleyeceğiz." (A.A)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.