Dolar 32,4665
%-0.06
Euro 34,7382
%-0.67
Altın 2.440,150
%0.16
Bist-100 9.935,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’nin ulaşım düzenlemesi talebine komisyondan ‘ret’ çıktı

AK Parti’nin ulaşım düzenlemesi talebine komisyondan ‘ret’ çıktı

AK Parti Grubunun İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı ilk oturumunda meclise sunduğu, ulaşımda yeni düzenleme önergesi Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından reddedildi. Sunulan önergede, ilk biniş ücretinin 3,46 TL olması, daha sonra ilk aktarmadan ücret alınmaması, ikinci aktarmanın yine 50 kuruş olması, üçüncü aktarmanın ise 1 TL olması istenmişti.

  • Ege Postası
  • 18.09.2020 - 14:22

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Ağustos ayı meclisinde İzmirlileri şok eden bir karara imza atarak aktarmalı ulaşımdaki 90 dakika uygulamasında düzenlemeye gitmişti. 1 Eylül tarihinde yeni düzenlemeyle birlikte İzmirliler ilk binişe 3,46 TL öderken, ilk ve ikinci aktarma için 50'şer kuruş ödemeye başlanmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu, Eylül ayı meclisinin ilk oturumunda ulaşımda yeni bir düzenleme yapılması için bir önerge sunmuştu. Sunulan önergede; ilk biniş ücretinin 3,46 TL olması, ilk aktarmadan üzret alınmaması, ikinci aktarmadan yine 50 kuruş olması, üçüncü aktarmanın ise 1 TL olması istenmişti.

AK Parti Grubunun sunduğu önerge Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. Edinilen bilgiye göre; önerge komisyonda oy çokluğuyla reddedildi.

Öte yandan AK Parti kaynaklarından edinilen bilgiler, konunun çok önemli bir konu olduğu ve önergede ısrarcı olacakları yönünde. AK Parti Grubu, konunun gündemde kalması için çaba sarf edecek.

Ayrıca bu akşam toplanacak Eylül ayı meclisi son oturumunda konuyla ilgili sert tartışmaların yaşlanması bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.