Dolar 32,5037
%0.05
Euro 34,8993
%-0.21
Altın 2.438,570
%0.1
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'nin kurucu ilçe başkanından parti içi FETÖ çıkışı

AK Parti'nin kurucu ilçe başkanından parti içi FETÖ çıkışı

AK Parti Çiğli Kurucu İlçe Başkanı Sıddık Soysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti teşkilatları içinde FETÖ'nün referansı ile görev alan isimlerin olduğunu iddia etti, teşkilatın bu isimlerden temizlenmesi gerektiği çağrısında bulundu. AK Parti'nin kurucu ilçe başkanından parti içi FETÖ çıkışı

  • Ege Postası
  • 26.07.2016 - 14:19

EGE POSTASI - 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası FETÖ'ye yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında FETÖ'yle bağlantılı olduğu tespit edilen bir çok kurum ve kuruluşa operasyon düzenlenmeye devam ediyor.

AK Parti Çiğli Kurucu İlçe Başkanı Sıddık Soysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti teşkilatları içinde FETÖ'nün referansı ile görev alan isimlerin olduğunu iddia etti, teşkilatın bu isimlerden temizlenmesi gerektiği çağrısında bulundu. 


Günlerdir Konak Meydanı'nda devam eden Demokrasi Nöbeti'nde yer alan Soysal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

" Devletin kurumları FETÖ mensuplarından temizleniyor, asıl bu terör örgütü vasıtası ile AK Parti kadrolarının temizlenmesi gerekiyor. Bu terör örgütünün refaransı olan milletvekili, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri vel hasıl teşkilatların gözden geçirilmesi gerekiyor. Öyle pişkin davranıyorlarki platforma çıkıp fetoya küfür ediyorlar, parti kimliğini kullanıp kapatılan kurumların tabelalarının indirilmesinde medyaya poz veriyorlar lütfen aldanmayın gerekeni yapın. Alemi abtal kendilerini akıllı sanmasınlar."

Soysal yerel seçimlerde AK Parti'den istifa etmiş ve DSP'ye geçmişti. Soysal yakın zamanda AK Parti İlçe Başkanlığı'nda partiye yeniden üyelik için kayıt olmuştu. Soysal partide ilçe başkanlığı dışında meclis üyeliği görevinde de bulunmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.