Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'nin hedefinde yine eski tweetler var

AK Parti'nin hedefinde yine eski tweetler var

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ve AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, CHP'li yöneticiler Fulya Alçay ve Aygül Eryılmaz hakkında sosyal medyadan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti seçmenine hakaret ettiklerini iddia etti.

  • Ege Postası
  • 15.06.2020 - 09:34

EGEPOSTASI- AK Parti'den CHP'li yönetciler hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ ve AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin bazı görseller paylaşarak, CHP İzmir İl Sekreteri Fulya Alçay ve İl Başkan Yardımcısı Aygül Eryılmaz hakkında sosyal medya paylaşımlarıyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti seçmenine hakaret ettikleri öne sürüldü.

ERYILMAZ: APTAL OLAN RTE'NİN SÖYLEMLERİNE RAĞMEN...

İddia edilen söz konusu paylaşımlarda İl Başkan Yardımcısı Aygül Eryılmaz 5 yıl önce, "Kadın olarak Akapede başkan olacağıma CHP'de temizlikçi olmayı tercih ederim." sözlerine başka bir kullanıcı, "Dünyanın en basit ve aptalca cümlesini kurdunuz tebrikler :) Tüm bayanlara özür borçladığınızı anımsatırım size..." yanıtıyla karşılık veriyor. Bunun üzerine Eryılmaz, "Aptal olan RTE'nin söylemlerine rağmen o partide olanlardır" diyerek yanıtlıyor. 

BÜYÜKDAĞ: İZMİR'DE BİNLERCE KADIN ÜYEMİZLE...

Eryılmaz'ın paylaştığı iddia edilen ifadeleri sosyal medyadan paylaşan, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, "AK Parti’de Siyaset yapmak hatta sade bir üye olmak büyük bir gurur kaynağıdır. Her fırsatta AK Parti’ye gönül veren milyonlarca kadına kin ve nefret kusan,ahlak dışı paylaşımlarda bulunan ve her türlü ayrımcılığı yapan bu kirli zihniyete milletimiz gereken cevabı verecektir. İzmir'de binlerce kadın üyemizle; ahlâkın,ailenin,maneviyatın ve köklerimizden gelen medeniyetin taşlarını döşeyerek her türlü ahlaksız saldırının yapıldığı bir ortamda bunlara dur diyebilmek için var gücümüzle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." notunu düştü.

İL BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN: CHP'Lİ YÖNETCİLER HER ZAMAN Kİ GİBİ!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Sefa Şahin ise CHP İl Sekreteri Fulya Alçay'ın payşaltığı iddia edilen ifadeleri "CHP’li yöneticiler her zaman ki gibi ahlak ve terbiyeden yoksun! Bkz: CHP İzmir İl Sekreteri Fulya Alçay" notuyla paylaştı.

Alçay'ın 4 yıl önce paylaştığı iddia edilen ifade şöyle;

"Günün açık özeti: Tayyip Canavardır, kaçan kurtulur."

Diğer yandan 6 yıl önce dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yeni Türkiye'de kardeşlik var; silahlar değil, siyaset var; Dağa çıkan gençler değil, üniversiteye giden gençler var." mesajına Alçay'ın "Recep Tayyip Erdoğan eli kanlı bir hükümet var dağa çıkmalarına gerek yok zaten onların yerine siz hallediyorsunuz." yorumunu ilettiği öne sürüldü.

Alçay'ın yine 8 yıl önce bir Twitter kullanıcısının, "Başarılı kuzenim, 11.10.2012 tarihinde TV8 de Seda Sayan'ın programında Türkiye'nin ses getiren davasını anlatmak üzere;)" paylaşımına yorum olarak, "S..erim böyle hakimi" dersen hakime hakaretten 17 yıl yersin ama işi eyleme döküp s..ersen tecavüzden 2-3 yıl yatar çıkarsın." yorumu gönderdiği iddia edildi.

O SORUŞTURMALAR SÜRÜYOR

Daha önce de Karabağlar Belediyesi CHP'li meclis üyesi Dila Koyurga, İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, İl eski Başkan Yardımcısı Volkan Gürboğa'nın hakaret ettikleri iddia edilerek haklarında başlatılan soruşturmalar devam ediyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.