Dolar 32,5351
%-0.02
Euro 34,8611
%0.09
Altın 2.428,460
%0.22
Bist-100 9.706,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'nin deneyimli ismine yine görev

AK Parti'nin deneyimli ismine yine görev

1 Kasım ve 24 Haziran seçimlerinde de Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığı görevlerini yapan Hüseyin Özkan yeniden AK Parti İzmir SKM Başkanı oldu. AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile birlikte günde 20 saati bulan yoğun bir çalışma programı hazırladıklarını belirten AK Parti SKM İzmir Başkanı Hüseyin Özkan, çalışma programlarının sabah 7.30'da başlayıp gece 3'lere kadar süreceğini söyledi. Özkan, 30 ilçe SKM başkanını ise yarına kadar belirlemiş olacakları bilgisini verdi.  AK Parti seçimlere günde 20 saat çalışarak hazırlanacak

  • Ege Postası
  • 05.12.2018 - 10:46

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekçi'nin ismini açıklamasının ardından yerel seçim çalışma sürecini hızlandıran İzmir teşkilatında seçim koordinasyonunu kimin yürüteceği de belli oldu. 

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) başına deneyimli isim Hüseyin Özkan getirildi. 1 Kasım seçimlerinde Bornova'da, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde de SKM'nin başında olan Hüseyin Özkan, başarılı çalışmalarıyla aynı göreve yeniden getirildi. 

ZEYBEKCİ, 'BU ADAM YORULMAK NEDİR BİLMİYORU SİZE SÖYLETECEĞİM' DEMİŞTİ 

Aday adaylığı açıklandıktan sonra İzmir'de yaptığı ilk konuşmada, "Bu adam yorulmak nedir bilmiyoru size söyleteceğim" diyen Nihat Zeybekci ile İzmir seçimlerini yürütecek olan Hüseyin Özkan, günde 20 saat çalışma yapacak şekilde ön hazırlık yaptıklarını belirtti. 

GÜNDE 20 SAAT ÇALIŞACAĞIMIZ PROGRAMLARI HAZIRLIYORUZ 

AK Parti İzmir SKM Başkanı Hüseyin Özkan, "Sonuçta daha önce hem Bornova'da 1 Kasım seçimlerinde hem 24 Haziran seçimlerinde de görev almıştım. Aynı görev yeniden uygun görüldü. Şimdi de Allah nasip ederse 31 Mart 2019 seçimleriyle ilgili böyle bir görev tebliğ edildi. Bu sürecin yoğun geçeceğini biliyorum. Adayımızın çok önemli çalışmaları var. Günde 20 saat çalışma yapacağımızı planlıyorduk zaten. Resmileşmiş oldu. Kurumsal bir yapımız var. Genel merkezimizin bir SKM şeması var, kadın ve gençlik kollarından da yardımcılar alacağız. Tüm birimlerimizle uyum içinde çalışacağız" şeklinde değerlendirme yaptı. 

30 İLÇE SKM BAŞKAN ADAYLARIYLA BUGÜN VE YARIN GÖRÜŞÜLECEK 

İl binasının ikinci katında tüm birim başkanlıklarının bulunduğunu, üçüncü katın tamamının da SKM olarak hazırlandığını kaydeden AK Parti İzmir İl SKM Başkanı Hüseyin Özkan, bugün ve yarın 30 ilçe SKM başkanını belirleme çalışması yapacağını açıkladı. 

İL VE İLÇELERDE SABAH 7.30'DAN GECE 3'E KADAR ÇALIŞMA 

Her ilçeden ilçe başkanlıklarının önerdiği 3'er isimle ilçe SKM başkanlığı için konuşacaklarını ve içlerinden birini SKM başkanı olarak atayacaklarını dile getiren AK Parti İzmir İl SKM Başkanı Hüseyin Özkan, "İl binamızın ikinci katında birim başkanlıklarımız var. 3'üncü katını da SKM olarak düzenliyoruz. Yani iki ve üçüncü kat yoğun olarak SKM olarak çalışma yapacak. Hazır durumda. SKM'nin bilgisayar ve araç desteğini de hızlı bir şekilde kuracağız. Öte yandan hemen ilçe SKM başkanlarını seçip, ilçelerimizi de hazır hale getireceğiz. İl olarak hazırız. Çalışacak ekibimiz hazır. İlçe başkanlarımız her ilçede 3 arkadaşımızı önermişti. Süreci başlattık. Tek tek görüşme yapacağız. Bugün ve yarın itibariyle 3'er arkadaşımızı çağırıp içlerinden en tecrübeli, vakit ayırabilecek arkadaşlarımızı belirleyeceğiz. Sabah 7.30'da başlayıp gece 2-3'lere göre sürecek çalışmalarımız. Uyum içinde güzel bir çalışma dönemi yaşayacağız. Hayırlı olur inşallah" şeklinde bilgi verdi. 

NİHAT BEY'İ TEŞKİLATLA BULUŞTURUYORUZ

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin  resmi propanga sürecinin başlayacağı 15-17 Şubat öncesinde teşkilatla buluşacağını kaydeden SKM Başkanı Hüseyin Özkan, "Resmi propaganda çalışmamız 15-17 Şubat gibi başlayacak. Sayın Zeybekçi ile günlerdik birlikteyiz. Kendisiyle hazırlıklar ve seçim sürecine dair yapılacak çalışmalara dair görüşmeler yapıyoruz. Biz hazırız" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.