Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'nin atama mesaisi tamam! İlçe başkanları belli oldu

AK Parti'nin atama mesaisi tamam! İlçe başkanları belli oldu

AK Parti'de uzun süredir mesai harcanan ilçe başkanları ataması gerçekleşti. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki heyet bugün genel merkeze giderek Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile görüştü. AK Parti Bergama İlçe Başkanlığına Sabahattin Güzel, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı atandı. AK Parti'nin atama mesaisi tamam

  • Ege Postası
  • 06.08.2019 - 18:07

EGEPOSTASI - AK Parti Genel Merkezi, İzmir İl Başkan Kerem Ali Sürekli’nin sunduğu raporlar ve anketler sonrası Bergama, Menderes ve Güzelbahçe ilçe teşkilatlarından 4’er kişiyi Ankara’ya çağırmıştı.

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de, İzmir İl Teşkilatından Sorumlu Başkan Yardımcısı Nail Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Genel Merkez’e gitti. Yapılan mülakatlar ve İzmir’den gelen raporların değerlendirilmesi sonrası karar verildi.

AK Parti İzmir'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Bergama İlçe Başkanlığı’na Sabahattin Güzel, Menderes İlçe Başkanlığı’na Süleyman Artçı atandı.

GÜZELBAHÇE ERTELENDİ

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı için yapılan mülakatlardan sonuç çıkmadığı ve atamanın ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sabahattin Güzel

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.