Dolar 32,5793
%0.32
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.514,500
%1.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım'dan Ali Engin'e cevap

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım'dan Ali Engin'e cevap

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım, CHP'li Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'in ülke genelinde yüzde 50 oy çıkışına, "Sayın Engin'in hayal ettiği noktada, halihazırda AK Parti bulunmaktadır." yanıtını verdi.

  • Ege Postası
  • 14.12.2020 - 12:15

CHP'li Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'in katıldığı bir televizyon programında genel siyasete ilişkin söylemlerine AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım'dan cevap gecikmedi. AK Partili ve MHP'li ailelerin çocuklarının CHP'ye oy vereceği imasında bulunan ve partisinin oyunun yüzde 50 düzeyine çıktığını iddia eden Engin'e yanıt veren Metin Yıldırım, "Sayın Engin başkanlık koltuğuna oturunca hayal alemine daldı" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de 2002 yılından beri yapılan tüm seçimlerde gerek halkın gönlünde, gerek sandıkta AK Parti'nin tartışmasız üstünlük sağladığını dile getiren Yıldırım, "Sayın Ali Engin'in hayal ettiği oy oranları AK Parti'nin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bugüne dek gördüğü ve göreceği oy oranlarıdır. Bu da gösteriyor ki Sayın Engin'in hayal ettiği noktada AK Parti bulunmaktadır. Bu da gösteriyor ki Sayın Engin'in bahsettiği özgürlükleri, duyarlılıkları ve refahı, milletimiz CHP'de değil, AK Parti'de buluyor." dedi.

Ali Engin'in AK Partili ve MHP'li ailelerin 2023'te oy kullanacak çocuklarına yönelik söylediklerini son derece yanlış bulduğunu belirten Metin Yıldırım, "2023'te oy kullanacak çocuklarımız, Gezi'de ağaç bahanesiyle yakılıp yıkılan sokakları, CHP'nin adı gizli ama kendisi aleni ortağı olan HDP'nin terörün maşası olduğunu çok iyi gördü. Evlatlarımız bunları görürken Türkiye'nin yeniden inşa ve ihyasının AK Parti sayesinde olduğunun da farkındadır. Sayın Engin evlatlarımızın oylarını devşirme planları yapadursun, gençliğin idolü Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

Son dönemde gerek Narlıdere'de, gerekse de İzmir'in diğer ilçelerinde CHP'li belediye başkanları ve siyasilerin ulusal politika üzerinden propaganda yapmaya çalıştığını söyleyen Yıldırım, "İzmir'deki hizmetsizliği, genel siyasetle kapatabileceklerini sananlar çok yanılıyor. Sayın Ali Engin de bu son çıkışıyla ya geçmiş dönemden içinde kalan vekillik adaylığına yeniden göz kırpıyor ya da Narlıdere'deki yerel yönetim eksiklerini bu şekilde kamufle etmeye çalışıyor." dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.