Dolar 32,4845
%-0.17
Euro 34,9469
%0.34
Altın 2.436,140
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Menderes İlçe Başkanı İmre'den istifa iddialarına yanıt

AK Parti Menderes İlçe Başkanı İmre'den istifa iddialarına yanıt

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre'den hakkında çıkan istifa etti iddialarının ardından jet hızıyla yalanlama geldi. Başkan İmre iddiaların asılsız olduğunu belirtirken, “Ben görevimin başındayım. İlçe binasının kapısına hiç kilit vurulur mu'” dedi. İstifa iddialarına cevap verdi

  • Ege Postası
  • 23.05.2019 - 13:47

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre hakkında çıkan istifa iddialarına yanıt verdi. Başkan İmre, görevinin başında olduğunu belirtirken, “Bu tarz söylentiler hoş değil. Zaten tamamen söylentiden ibaret. Ben görevimin başındayım, istifam söz konusu değildir” dedi.

Başkan İmre Menderes AK Parti ilçe binasının kapısına kilit vurulduğu iddialarına da sert tepki gösterdi. İmre, “Böyle bir şey mümkün değil. İlçe binasının kapısına kilit mi vurulur' Birisi geldi ve kapı açılmadıysa görevli arkadaşlar bir yere gitmiştir. Ben zaten ilçe binasındayım. Bunlar asılsız söylentiden ibaret” diye konuştu.

Başkan İmre, istifa etmediği gibi, görevden alınmasının da sözkonusu olmadığını ifade etti. İmre, ilçe başkanını görevden alma yetkisinin İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’de olduğunu da hatırlatırken, “İlçeyi kapattılar haberini şiddetle kınıyorum. AK Parti’ye ihanet eden kişilerin ağzıyla haber yapanlar, önce 31 Mart Yerel Seçimleri’nde partimize ihanet edenlerin haberini yapmalarını beklerdim. Habercilik anlayışı bu kadar olan insanları kınıyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.