Dolar 32,5842
%0.34
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.509,020
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Meclis Üyesi Fırat Eroğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı.

AK Parti Meclis Üyesi Fırat Eroğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler artmaya devam ederken salgına yakalanan kişi sayısı da yükseliyor. Sağlık Bakanlığı’nın illerde valilikler ve sağlık müdürlükleri aracılığıyla yürüttükleri çalışmalar ise devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 28.03.2020 - 20:09

EGEPOSTASI- İzmir’de koronavirüs salgınına İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Eroğlu da yakalandı. Rahatsızlandıktan sonra hastaneye başvuran Eroğlu’nun test sonuçları pozitif çıktı. Hastanede karantinaya alınan Eroğlu’nun durumunun iyi olduğu öğrenilirken son yaptığı yurt dışı ziyaretleri, partideki son görüştüğü isimler ve sosyal yaşamı mercek altına alındı. 

SELVİTOPU: GEÇMİŞ OLSUN

Öte yandan Eroğlu'nun koronavirüs hastalığına yakalanmasının ardından Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu sosyal medyadan, "AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Fırat EROĞLU'nun Covid 19 testlerinin pozitif sonuçlandığını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Genç meclis üyemizin sağlığına kavuşacağına inanıyorum. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir kez daha alınan tedbirlere uymanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyorum." mesajını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.