Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti MDK'ya giren Sürekli'den ilk mesaj: ‘Durmak yok, yola devam’

AK Parti MDK'ya giren Sürekli'den ilk mesaj: ‘Durmak yok, yola devam’

24 Haziran seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olarak gösterilmeyen AK Parti İzmir eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Merkez Disiplin Kurulu üyesi olarak listeye girmeyi başardı. Siyaseti beklenti üzerine yapmadığını kaydeden Sürekli, “Durmak yok, yola devam” dedi. AK Parti MDK'ya giren Sürekli'den ilk mesaj;

  • Ege Postası
  • 18.08.2018 - 15:39

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı yeni düzenlemeyle A takımında bir takım değişikliklere gitti. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na (MKYK) Hamza Dağ’ın yeniden, Mahmut Atilla Kaya’nın da ilk kez girerken;  bir önceki dönem AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ise Merkez Disiplin Kurulu üyesi listesine girmeyi başardı.

Siyaseti beklenti üzerine yapmadığını, partisinin kuruluş aşamasından bugüne aralıksız çalıştığını belirten AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kararı beklemediğini ancak memnuniyetle karşıladığını belirtti.

TEVECCÜHLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partisinin genel merkez yöneticileri ile TBMM Meclis Başkanı Binali Yıldırım’a teveccühleri nedeniyle teşekkür eden Kerem Ali Sürekli, “Siyasette hiçbir zaman beklentim olmadı. Yine yoktu. Bu kararı da beklemiyordum. Genel merkezin takdiri. Tabi bu teveccühe layık olmaya çalışacağız. Başta sayın genel başkanımız Cumhurbaşkanımıza teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Sayın meclis başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçilen diğer iki arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TEŞKİLATIMA DA VERDİKLERİ DESTEK NEDENİYLE MİNNETTARIM

AK Parti teşkilatında sevilen isimlerden biri olan Kerem Ali Sürekli, kendisini sürekli destekleyen teşkilat mensuplarına teşekkürü de ihmal etmeyerek, “Teşkilatıma çok teşekkür ediyorum. Partinin kuruluşundan bugüne kadar aralıksız verdikleri büyük destek için minnettarım. Çalışmaya devam. Durmak yok yola devam. Benim bakışımda kırgınlığa, küskünlüğe yer yoktur. En iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.