Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti listesine ‘Zehir zemberek’ tepki! 'Topçu'ya kızdı, siyaseti bıraktı

AK Parti listesine ‘Zehir zemberek’ tepki! 'Topçu'ya kızdı, siyaseti bıraktı

AK Parti İzmir’de tanımış isimler arasında yer alan İsmail Sarı milletvekili listesine tepki gösterdi. İkinci bölge ikinci sıradan aday gösterilen eski Milli Futbolcu Alpay Özalan'ın ismine atıfta bulunarak, "Bir topçu tepeden inme gelerek listeye yazıldı” diyen Sarı, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. AK Parti listesine ‘Zehir zemberek’ tepki

  • Ege Postası
  • 22.05.2018 - 12:05

Partilerin milletvekili aday listeleriyle ilgili tartışmalar sürerken, İzmir’de AK Parti camiasının tanınmış isimlerinden İsmail Sarı, eski Milli Futbolcu Alpay Özalan’ın 2. bölge ikinci sıradan aday gösterilmesine tepki gösterdi.

AK Parti’de kurucu il sekreterliği, il yöneticiliği, Bayraklı ilçe başkanlığı yaptıktan sonra 2014 yerel seçimlerinde Bayraklı’dan belediye başkan adayı gösterilen, ancak kazanamayan İsmail Sarı, son olarak ikinci bölgeden milletvekili aday adayı oldu, ancak aday gösterilmedi. Sarı, bunun üzerine aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

Yaptığı açıklamada AK Parti’nin kuruluşunda kurucu il genel sekreterliği, Bayraklı ilçe başkanlığı, il genel meclis üyeliği yaptığını, milletvekili ve belediye başkan adayı olduğunu anlatan Sarı, girdiği tüm seçimlerde partisinin oy oranını en üst seviyeye çıkardığını belirtti, şu ifadelere yer verdi:

"16 yıldır  birlikte çalıştığım AK Parti teşkilatındaki dava arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Siyasi hayatım boyunca her zaman yanımda olan Bayraklılı can dostlarıma ve tüm halkımıza verdikleri destek için şükranlarımı sunarım.  Şunu  çok  iyi anladım. Verilen onca emeğin  hiç bir önemi yok. Bir topçu tepeden inme gelip, davası için  yıllarını veren tüm teşkilattaki arkadaşları yok sayarak listenin en ön sırasına yazılıyor. Artık aktif siyaseti bırakıyorum.  Haklarınızı helal edin. Benden yana helal olsun..Sevgilerimle” 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.