Dolar 32,5259
%0.12
Euro 34,9324
%-0.11
Altın 2.439,530
%0.14
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'li Yılmaz'dan ilginç paylaşım: Çatlasalar da patlasalar da...

AK Parti'li Yılmaz'dan ilginç paylaşım: Çatlasalar da patlasalar da...

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz'ın çabalarıyla startı verilen Çiğli Hükümet Konağı projesinde sona gelindi. Binada incelemelerde bulunan Yılmaz, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu, "Buradan nemalanamayanlar, beni iftiralarla yıpratmaya çalışanlar, çatlasalar da patlasalar da, Çiğli'ye yakışan bu konak onlara kapak olsun" dedi. AK Parti'li Yılmaz'dan ilginç paylaşım:

  • Ege Postası
  • 13.11.2017 - 09:05

EGEPOSTASI- Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu dönemde, "Çiğli'de çözüm Adnan Yılmaz. Çiğli'yi de AK belediyecilikten başkası kurtaramaz" diyerek projelerine destek verdiği, dönemin Çiğli Belediye Başkan Adayı, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz'dan, sosyal medyada ilginç bir paylaşım geldi. Kendi çabalarıyla startı verilen Çiğli Hükümet Konağı binasında incelemelerde bulunan Yılmaz, kendisi hakkında "Yalan ve iftira kampanyası yürütenleri" kastederek, "Buradan nemalanamayanlar beni iftiralarla yıpratmaya çalışanlar çatlasalar patlasalar da Çiğliye yakışan bu konak onlara kapak olsun.” dedi

2014 yılında “Çiğli' ye yakışır bir hükümet konağı yok, kaymakamlık dahil tüm kamu kurumlarının dağınık halde hizmet veriyor. Çiğli, Hükümet Konağı'na kavuşunca bütün kamu kurum daireleri bu merkezde yer alacak. Bu nedenle Çiğli'yi en kısa zamanda hükmet konağına kavuşturacağız” diyen Adnan Yılmaz'ın hükümet konağı için başlattığı çalışmada sona gelindi. Hükümet Konağının tamamlandığı ve önümüzdeki ay açılışının yapılacağı öğrenildi. Hükümet konağını yerinde incelemeye giden AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz kendisine ait Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda, projeyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA

“Yeni hükûmet konağına kaymakam Kaya beyle ziyaret ederek kendimle bir kez daha gurur duydum. 2010 yılına kadar hükümet konağı olmayan ve vatandaşlara çağdaş olmayan mekanlarda hizmet vermeye çalışan resmi kurumların artık Çiğlimize yakışan bir hükümet konağı var artık.

HATİCE BAHRİYE YAĞCI VE AİLESİNE BÜTÜN ÇİĞLİ DUA ETSİN

Burada yerini bahşeden, bağışlayan hayırsever Hatice Bahriye Yağcı ve ailesine tüm halkımızın dua etmesi gerekiyor. Burası ülkeye ve Çigli'ye hizmet eden en büyük makamdır. Fakir babası da Adnan Yılmaz'dır.

“BANA İFTİRA ATANLAR ÇATLASIN PATLASIN”

Buradan nemalanamayanlar, beni iftiralarla yıpratmaya çalışanlar çatlasalar da patlasalar da Çiğli'ye yakışan bu konak onlara kapak olsun. İlçemize ve vatandaşımıza buralarda hizmet edecek olanlara da hayırlı hizmetler rabbim nasip etsin. Kaymakam Kaya beyin İlgisine de ayrıca teşekkür ederim. Gayet heyecanla ve şevkle tüm detayları inceliyor. Bugüne kadar emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ederim. Çiğli ilçemize hayırlı olsun."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.