Dolar 32,5065
%0.29
Euro 34,5806
%0.25
Altın 2.505,680
%0.91
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’li Eyce’nin festival açıklamasına tepki

AK Parti’li Eyce’nin festival açıklamasına tepki

CHP’li Karabağlar Meclis Üyelerinden, AK Parti’li Serap Eyce’nin Kadın Emeği Festivali'ni sahiplenen açıklamalarına tepki geldi.

  • Ege Postası
  • 08.08.2019 - 15:28

CHP’li Karabağlar Meclis Üyelerinden AK Parti’li Serap Eyce’nin festival açıklamasına tepki geldi. Karabağlar Belediye Meclisi Kadın- Erkek Eşitliği Komisyonu’nun CHP’li Üyeleri adına bir açıklama yapan Nurdan Şenkal Uçar, AK Parti’li Serap Eyce’nin “Kadın Emeği Festivali” fikrinin kendisine aitmişçesine açıklama yapmasını eleştirdi.

Uçar, Eyce’nin evde üretim yapan kadınların ürettiklerini satmak için “Kadın Emeği Festivali” gibi bir etkinliği gündeme getirdiği yönündeki açıklamasının doğruyu yansıtmadığını ifade ederek, “Söz konusu festival etkinliği başta CHP Meclis Grubu olmak üzere tüm CHP’li kadınlarımızın ortaya koyduğu bir çabanın ürünüdür” dedi.

Uçar, Karabağlar Belediyesi CHP Meclis Grubu olarak yaklaşık beş buçuk yıldır kadınlara yönelik bir çabanın içinde olduğunu belirterek, “Bunun en yakın tanığı ise Karabağlar’da yaşayan kadınlarımızdır” ifadesini kullandı.

Uçar, “Kadın Emeği Festivali” fikrinin de bu çabanın ürünü olduğunu kaydederek, “Anlaşılan odur ki Sayın Eyce, AKP’nin artık geleneksel hale gelen hazırda olanı tüketme, kısa yoldan ve ucuz siyasi rant devşirme çabası içindedir. Sayın Eyce’nin bu talihsiz ve olumsuz davranışına gereken yanıtı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadınlarımıza sahip çıkmaya devam ederek vereceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.